Akciós hétvégi pihenés a Sokoró Fogadóban!

akciós hétvégi pihenésÚgy érzi a nyár fájdalmasan rövid volt a nyaralás pedig már most az emlékek ködébe vész? Ki mondta, hogy a pihenés évszakhoz van kötve? Bármikor engedélyezhet magának feltöltődést, akár csak pár napra. Meg fogja látni, hogy milyen óriási a különbség az utazás előtti és az utazás utáni énje között! A testi, lelki és szellemi harmónia könnyen felborulhat, ha a problémák, a stressz, a kötelezettségek súlya maga alá temeti őket. Előzze meg és tartsa fenn ezt a kényes egyensúlyt egy-egy könnyed kiruccanással vagy egy akciós hétvégi pihenéssel!

A vidéki helyszín sosem okoz csalódást, ilyen Sokorópátka is, ahol a hétvégi pihenés most akciós! Az akciós hétvégi pihenést egészen az év végéig veheti igénybe minden vendégünk, kivételt csupán a piros betűs ünnepek képeznek ez alól. Ne szalassza el a lehetőségét annak, hogy akciós szállást foglal és kellemes környezetben élvezi a nyugodt napokat, amiket a városon és az irodán kívül tölthet!

Az akciós hétvégi pihenést akár egy hosszú hétvége keretében is  megszervezheti, mi várni fogjuk és biztosítjuk az otthonos szállást, a barátságos hangulatot, a tiszta környezetet. Komfortos, tökéletesen felszerelt szobák, tv és internet várja, de ha arra vágyik, hozza el a kedvenc könyvét, kiránduljon, egyen jókat és ne hagyja ki a wellnesst se! Minden egy helyen adott ahhoz, hogy jól érezze magát. Erről mi gondoskodunk! Garantáljuk, hogy haza sem akar majd menni! A friss levegő, a fák és a tágas terek, a csillagok, amiket nem rejtenek el a város fényei, ez maga a vidéki idill. Nincs is jobb hely a kikapcsolódásra, pláne nem akciós hétvégi pihenésre.

Látogasson el a Sokoró Fogadóba ősszel vagy télen és használja ki az akciós hétvégi pihenést az év hátralévő idejéből! Szívesen válaszolnak kollégáink az akciós hétvégi pihenéssel kapcsolatban felmerülő kérdéseire, illetve teszik egyszerűbbé és gyorsabbá a foglalást. Lépjen kapcsolatba fogadónkkal, ha döntött a foglalásról és érdeklődjön a részletekről a weboldalon található, bármelyik elérhetőségen!

Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k (sütik) használatát. További információk