Esküvő helyszín a régi helyett? Sokorópátka Nektek is tetszeni fog!

esküvő helyszínA fennálló helyzet és a közelmúlt történései sok jegyespár esküvői teveit keresztül húzták. Azokat az esküvőket, amiket nem halasztottak el, szerényebb keretek között tartották meg. Az elhalasztott esküvőknél bizonyos mértékben újratervezésre kényszerültek a párok. Ha egy esküvő helyszín esetében nincsen szabad időpont a következő évre vagy nem akkor, amikor a pár szeretné, muszáj új esküvő helyszín után nézni.

Ne keseredjetek el, mert nincs minden veszve, meg tudjátok tartani az álom esküvőtöket! Nincs még meg az új esküvő helyszín és nem tudjátok, mi az, amit még érdemes a lehetőségek közé felvennetek? Semmiképpen se hagyjátok figyelmen kívül a Sokoró Fogadót, mint szabadtéri esküvő helyszínt! A fogadónk Sokorópátkán várja a pihenni vágyó vendégeket és a párokat, akik vidéki idillben szeretnének örök hűséget fogadni egymásnak.

Az esküvő helyszínt illetően minden jegyespárnak megvannak a saját elképzelései. A vidéken, szabadtéren rendezett szertartások, lakodalmak esetében alapvető elvárás a szép zöld környezet,a csendes és tágas kert, ahol van lehetőség asztalokat, székeket, dekorációt kihelyezni.

A Sokoró Fogadó épülete és a környező zöld terület is tökéletesen alkalmas egy intim szertartás és egy világraszóló ünneplés megszervezésére is. Az ifjú pár és a vendégek is, majdnem 200 főig kényelmesen elférnek a fogadóban és annak környezetében.

Az esküvő helyszín árainkat és az esküvő szervezéssel kapcsolatos ajánlatunkat is úgy állítottuk össze és határoztuk meg, hogy az minden érdeklődő számára minél előnyösebb legyen. Bízzátok ránk a menü összeállítását, a szállás biztosítását, a dekorálást és az esküvő szervezésében történő segítség nyújtást is!

A sokoldalú, hangulatos, stílusos esküvő helyszínt megtaláljátok Sokorópátkán! Lépjetek kapcsolatba csapatunkkal és ismerjétek meg a Sokoró Fogadó ajánlatát esküvő témában! Foglaljatok új esküvő helyszínt és új dátumot a nagy napra időben! A honlapunkon szereplő elérhetőségeink egyikén szívesen tájékoztatunk minden érdeklődőt!

Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k (sütik) használatát. További információk