Csomagajánlatok: legyen sokszínű a nyaralás!

belföldi nyaralásAz idei előrejelzések alapján elmondható, hogy a belföldi nyaralás népszerűbb lesz, mint a külföldi, amire természetesen létezik magyarázat: a külföldre utazás jelenleg lényegesen több problémával jár együtt, mint a határokon belüli pihenés. A Sokoró Fogadó idén is várja kedves vendégeit, és azoknak is igyekszünk kedvezni, akik tartalmasan szeretnék eltölteni a pihenőidejüket: számos csomagajánlattal készülünk az idei szezonra is!

Azoknak, akik nem csupán pihenni vágynak, hanem érdekes programokon is szeretnének részt venni, nem csupán belföldi szállást nyújtunk. Csomagajánlataink között számos olyan lehetőség várja a hozzánk érkezőket, amelyekkel máshol nem találkozhatnak. A Sokoró Fogadó lehetőséget biztosít arra, hogy vendégeink megismerkedhessenek a tanyavilággal; nálunk betekintést nyerhetnek a mindennapokba, az állatok életébe és a munkába, ami egy tanya működtetésével jár együtt, sőt, akár a lovaglást is kipróbálhatják. Ezen felül természetesen a környékbeli látnivalókat és programlehetőségeket is könnyen elérhetővé tesszük, így csomagajánlataink egyikének igénybevételével a Pápai Termál és Élményfürdő, valamint a Pannonhalmi Bencés Főapátság is meglátogatható, hiszen a csomagajánlat tartalmazza a belépőket is.

belföldi nyaralás azonban nem csak a mozgalmas programokról kell, hogy szóljon, hanem a pihenésről és a nyugalomról is. Amennyiben családjával együtt érkezik hozzánk, a gyermekei számára játszótér és gyerekmedence használatát biztosítjuk, míg a felnőttek elmerülhetnek a finn szauna, a pezsgőfürdő és a masszázs kényeztetésében. Érdemes tehát bennünket választania, és belföldi szálláshelyünkön töltenie az idei nyaralását!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és szeretne szobát foglalni belföldi szálláshelyünkön, érdemes minél előbb felvennie velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, ugyanis szabad időpontjaink gyorsan fogynak, hiszen csomagajánlataink sokak számára vonzóak. Keressen fel bennünket mielőbb, és töltsön el nálunk néhány feledhetetlen napot családjával, barátaival!

Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k (sütik) használatát. További információk