Márton napi szállás libatorral és finom programokkal!

Márton naphoz szállásA november a gasztrorajongók naptárában kiemelt helyen szerepel. Ebben a hónapban kerül sor ugyanis a híres és neves Márton napra, amihez szorosan hozzátartozik a libator is. A Márton naphoz kötődő népszokásnak is megvannak a maga gyökerei. Miért éppen liba kerül középpontba Márton napján? A szárnyasokat éppen ekkora tudták úgy felhízlalni, hogy ízletes fogásokat lehessen belőlük készíteni. A liba ezen kívül Szent Márton legendájának egyik fontos szereplője is. Nincs kéznél liba? Látogasson el a Sokoró Fogadóba, ahol hamisítatlan és ínycsiklandó liba vacsorát kóstolhat Márton nap alkalmából!

Márton naphoz szállás is jár, csak foglaljon időben szobát a fogadónkba, hiszen nem Ön az egyetlen, akinek összefut a szájában a nyál a liba pecsenye hallatán! A szállás Márton napra kettő éjszakát és három napot foglal magában. Aki vidéken szeretne Márton napi szállást foglalni, az nem fog csalódni ajánlatunkban! A Márton napi szállás a Sokoró Fogadóban várja vendégeinket, kényelmes, tiszta barátságos szobákban, mintha csak otthon lenne! 

A csomagajánlat magába foglalja a kiadós és finom ételeket, reggelit, pénteki vacsorát és szombati ebédet. Szombaton a fő program, a várva várt libatoros kerül az asztalra, nem kevesebb, mint négy fogással, körítésnek élőzenével. A Márton napi szálláshoz kulináris programként kocsikázással egybekötött borkóstoló is tartozik. A nagy evés-ivás fáradtságait pedig wellness részlegünkben pihenhetik ki a vendégeink.

Amennyiben novemberi programként szívesen venne részt libatoron és ehhez még nincsen Márton napi libatorra szállása, itt az idő, hogy cselekedjen! Aki nem eszik libát Márton napján, annak számolnia kell az egész éves koplalással. Ha Ön nem hisz a babonában, egyszerűen csak szeretne finomat és első sorban libát falatozni, akkor is foglaljon nálunk Márton napra szállást! A szállással és a foglalással kapcsolatban szívesen nyújtunk további tájékoztatást a honlapunkon feltüntetett elérhetőségek bármelyikén! Foglaljon most, különben lemarad a finomságokról és egy kellemes kiruccanásról!

Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k (sütik) használatát. További információk