Belföldi pihenés a Sokoró Fogadóban januárban is!

belföldi pihenésBelföldi pihenésre vágyik, olyanra, ami megfizethető áron foglalható és minden igényére ideális? Úgy érzi, hogy ideje egy jól megérdemelt szabadságra mennie, még hozzá hamarosan? Még csak most kezdődik az újabb év, pihenni majd csak később szokás! Szervezze meg a pihenését úgy, ahogyan Ön szeretné, és ahogyan Önnek szüksége van rá! Ehhez előnyös csomagajánlattal is tudunk szolgálni az érdeklődőknek! Nem kell külföldre mennie, hiszen a belföldi pihenés is lehet éppen olyan feltöltő, élménydús és kellemes, nem beszélve arról, hogy több szempontból is biztonságosabb!

A Bakony lábánál található belföldi szállásunkban nem fog csalódni, ezt garantáljuk! A Sokoró Fogadóba már most foglalhat szállást, ha felkeltette az érdeklődését és a csomagajánlatunk.

belföldi pihenést egy kellemes környezetben épült fogadóban töltheti el párban vagy akár családi, baráti körben. Engedélyezzen magának pár napot januárban vagy tavasszal és készüljön fel a következő évre, pihenje ki az előzőt! Nincs is annál feltöltőbb program, amikor távol a várostól, csendes, lassú tempójú, vidéki helyen tölt el pár napot. A zavartalan belföldi pihenéshez minden együtt van a Sokoró Fogadóban!

belföldi pihenést választó vendégeinket az érkezéskor üdvözlő itallal fogadjuk, birtokba vehetik a két ágyas standard szobák egyikét, majd megismerkedhetnek a környékkel és a fogadóval. A komfortos, barátságos szobák mellett wellnes részleg is a vendégek rendelkezésére áll. A szabadban és bent is vannak játékok, program lehetőségek, amikkel kicsik és nagyok, társaságok is elfoglalhatják magukat. A félpanziós ellátás bőséges és finom reggelivel és vacsorával várja a vendégeket.

A belföldi pihenés élménye a Bakony lábánál, a Sokoró Fogadóban több, mint emlékezetes lesz, ha hozzánk látogat! Készüljön a következő évre egy előre megszervezett, jól megérdemelt belföldi pihenéssel!

Ha felkeltettük az érdeklődését és szeretne végre kicsit a városból elmenekülni, maga mögött hagyni a hétköznapokat, csak vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal, érdeklődjön a foglalásról az egyik elérhetőségünkön!

Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k (sütik) használatát. További információk