Sokorópátkai szállásunkon izgalmas disznótoros hétvége van terítéken!

sokorópátkai szállássokorópátkai szállásunkon disznótoros hétvégét tölthet el családjával! A disznóvágások szezonjának még nincsen vége, ugyanis egészen novembertől februárig  csattognak a kések, forognak a hurkatöltők és illatozik a friss malachús. Szívesen megismerkedne a vidéki disznóvágások érdekes hagyományaival? Szeretne részt venni egy hamisítatlan disznótoron? Foglaljon belföldi szállást és regisztráljon a Sokoró Fogadó egyik disznótoros hétvégéjére!

sokorópátkai szállásunk távol esik a város zajától, ugyanakkor izgalmas programokat tartogat a kicsiknek és a nagyok számára is. Egy disznótoros hétvége a család minden tagjának szórakoztató kirándulás és emlékezetes élmény egyszerre. A hétvége fő attrakciója maga a disznóvágás és minden esemény, ami ilyenkor ehhez kötődik.

A vendégek megérkeznek a sokorópátkai szállásra pénteken, kényelmesen berendezkednek, üdvözlőitallal várja őket a csapatunk. Tehetnek egy könnyű sétát a környéken vagy megpihenhetnek a wellness részlegen is, ahol a pezsgőfürdő, a medence és a szauna űzi el a téli rossz kedvet és a fáradtságot.

Az igazán mozgalmas nap másnap, szombaton kezdődik! A sokorópátkai szállás vendégei nem túl korán, reggel nyolc körül csatlakozhatnak a disznóvágáshoz. A nap folyamán a készülő finomságokból összeállított reggeli és ebéd gondoskodik arról, hogy senki ne maradjon éhes és mindenki belekóstolhasson a disznótoros finomságaiba.

Este, amikor már mindenki kellemesen elfáradt, a zenés mulatság, a disznótoros vacsora van terítéken. Az élő zenés vacsorán komplett menüvel kényeztetjük a sokorópátkai szállásunk vendégeit. Ízes pálinka, aranyló húsleves, gazdag disznótoros tál, valamint zamatos, házi  rétes kerül a poharakba és tányérokba. Az élményekben és ízekben gazdag nap után a sokorópátkai szállás kellemes szobáiban térhetnek nyugovóra a vendégek. Másnap, vasárnap mindenki hazatérhet és elmesélheti, hogy milyen is egy igazi disznótoros hétvége!

A sokorópátkai szállásra szabad szobát és szabad helyet a disznótoros hétvégére elérhetőségeinken tud foglalni!

Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k (sütik) használatát. További információk