Belföldi szállás a márciusi hosszú hétvégére? Sokorópátkán várjuk!

belföldi szállásokbelföldi szállások legjobbjai közé tartozik a Sokoró Fogadó! A márciusi hosszú hétvégét töltse nálunk kedvesével vagy családjával és pihenjen vidéken sokorópátkai szálláson! A márciusi hosszú hétvégére szállást találni még van ideje, nem árt, ha siet és időben foglal, mert gyorsan fogynak a belföldi szállások! A tavaszi jó idő már kitűnően alkalmas arra, hogy kimozduljon a fűtött szobákból és kiránduljon egy kiadósat a friss levegőn, wellnessezzen, miközben egy kis időre megfeledkezhet a hétköznapi teendőkről.

A Sokorópátkán található, családias hangulatú, igényes belföldi szállásunkon minden adott ahhoz, hogy egy hosszú hétvégén a vendégek jól érezzék magukat, pihenjenek és feltöltődjenek. A tavaszi fáradtságot mi hírből sem ismerjük, az idilli zöld vidék, a wellness részlegben található  medence, szauna, masszázs mind feltöltik a vendégeket és gondoskodnak arról, hogy az év jól induljon.

Ha felkeltette érdeklődését a belföldi szállásunk és még nincs programja a márciusi hosszú hétvégére, foglaljon szobát fogadónkban!

Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k (sütik) használatát. További információk