Családi nyaralás gyerekkel Sokorópátkán!

családi nyaraláscsaládi nyaralást természetközeli helyre tervezi? A Sokoró Fogadó várja Önt és családját idén nyáron is! A sokorópátkai panzióban felhőtlen napokat tölthet el az egész család. A kényelem és a családias hangulat a panzióban garantált, a környéken pedig rengeteg felfedezni való várja a kicsiket és a nagyokat is.

A gyerekek a nyaralás szinte minden percét a szabad levegőn, a napsütésben tölthetik, mert mi is gondoskodtunk arról, hogy ne unatkozzanak a vendégeink. A programjainkat úgy terveztük meg és állítottuk össze, hogy egy kis ízelítőt nyújtanak a vidéki életből, hagyományokból. A családi nyaralás során van lehetőség lovas kocsizni, kirándulni, horgászni, játszani, megismerni a környékbeli települések látnivalóit.

A Sokoró Fogadó gyerekbarát szállás, így azokat a családokat is szívesen látjuk családi nyaraláson, akik kisbabával, kisgyerekkel indulnak nyaralni és keresnek az igényeikhez illő szállást. Érdeklődjön a részletekről a weboldalunkon szereplő elérhetőségek egyikén, foglaljon szabad szobát minél előbb!

Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k (sütik) használatát. További információk