Belföldi szállásunk medencével bővült!

Belföldi szállásBelföldi szállásunkon nagy szeretettel, kényelmes, jól felszerelt szobákkal és immár beltéri medencével várjuk vendégeinket - pihenjen nálunk Ön is! 

Idén nagyon sokan részesítik előnyben a belföldi nyaralást, de szerencsére ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne egy felejthetetlen pihenésben részünk. Annak, aki nyugodt körülmények között szeretné eltölteni a szabadságát, ahol az egész család jól érzi majd magát, ajánljuk figyelmébe belföldi szállásunkat

Fogadónk Sokorópátkán található, és a rengeteg izgalmas program mellett most már egy kis úszásra is van lehetőség nálunk. Az elmúlt időszakban belföldi szállásunk egy felújításon esett át, és most már egy kellemes beltéri medence is vendégek rendelkezésére áll. Így a lovaglás, az asztalitenisz, a foci, a tollas, a röplabda és a túrázás mellett már az úszás előnyeit is élvezhetik a nyaralók. 

Amennyiben kérdése merült fel belföldi szállásunkkal kapcsolatban vagy foglalni szeretne, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeink bármelyikén, szívesen állunk rendelkezésére! 

Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k (sütik) használatát. További információk