Gyerekbarát szállás a Mikuláshétvégére!

Gyerekbarát szállásGyerekbarát szállás a Sokoró Fogadóban! A téli programok sem maradhatnak el idén, erről gondoskodunk!

A Mikulás a Karácsony után a második legnépszerűbb ünnep a gyerekek között. Melyik hat éven aluli gyerkőc ne várná izgatottan a fehér szakállú, piros kabátos Télapót a messzi északról, a zsákjában sok-sok ajándékkal? A nagyszakállú Sokorópátkát sem hagyja ki a körútjából és ellátogat a Mikulás hétvégén hozzánk is!

gyerekbarát szállásunkon a decemberi ünnepre is készülünk programokkal. Erre az időre külön csomagajánlatot is terveztünk azoknak, akik szeretnének egy komfortos belföldi szálláson ünnepelni. A belföldi pihenésre télen is vannak kecsegtető lehetőségek, így például a Sokoró Fogadóban is. Várjuk a kicsiket, szívesen látjuk a családokat december elején vidéken, egy kis ünneplésre!

A Sokoró fogadóban a Mikulás csomagajánlat két éjszakára szól, a hozzánk érkező vendégeket üdvözlőitallal várjuk és finom, svédasztalos reggelivel, valamint vacsorával látjuk el. December 5. és 7. között a kicsiknek jut a szórakozás java, mert kifejezetten a Mikulás hétvégére tervezett programokkal kedveskedünk nekik. Játszóház, arcfestés, légvár is szerepel a programban, de természetesen a fő attrakció, a Mikulás érkezése sem maradhat el a gyerekbarát szálláson! A hétvége során a felnőttek sem fognak unatkozni, mert ugyan gyerekbarát szállásunk van a Sokoró Fogadóban, de a nagyobbakra is gondoltunk. A wellness egész évben ellazító kikapcsolódást nyújt medencével, szaunával, pezsgőfürdővel.

A december nemcsak ajándékot tartogathat, hanem közös, családi kirándulást is, ráadásul egy olyan gyerekbarát szálláson, ahol gondolnak a kicsikre és a nagyokra is! Utazzon vidékre és élvezze a téli tájat, a decemberi ünnepeket anélkül, hogy Önnek kellene gondoskodnia mindenki kényelméről! A Sokoró Fogadóban igényes szállás, kedves személyzet és ünnepi meglepetések várják a Mikulás hétvégén! Látogasson el Sokorópátkára az egész családdal decemberben! A Mikulás hétvégéről, gyerekbarát szállásunkról a kollégáinktól érdeklődjön!

Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k (sütik) használatát. További információk