Disznótoros hétvégére várjuk, még eben az évben!

disznótoros hétvégedisznótoros hétvégéink egyikére szeretettel várjuk a malacságok kedvelőit! Hódoljon a vidéki gasztronómiának Sokorópátkán!

A Sokoró Fogadóban télen is nagyszerű programok várják azokat, akiket a tél nem rettent vissza az utazástól! A kirándulás ilyenkor is kedvelt program, a lovas sportok szintén elérhetőek és a wellness is nyitva áll a pihenni vágyók előtt. Egy valamit azonban biztosan nem talál meg itt a téli hónapokban, ez pedig a disznótor! A disznótoros hétvégékre november végétől február elejéig várjuk a vendégeket. A vállalkozó szellemű húsrajongók valódi, autentikus, vidéki élményre váltanak jegyet, ha ellátogatnak az egyik, sokorópátkai disznótoros hétvégére!

disznótoros hétvége a Sokoró Fogadóban nem valami turista látványosság, hanem igazi, vidéki esemény. A hagyományokat követve korán kelünk, pálinkával ébredünk és mindenki kiveszi a részét a disznóvágásból. A disznótoros hétvége fő attrakciója a disznóvágás, de természetesen egyéb módon is kikapcsolódhatnak a hozzánk érkező vendégek.

A kisebbeknek játékszoba biztosítja a szórakozást rossz idő esetén, a nagyobbaknak pedig a wellness részleg gondoskodik arról, hogy el tudjanak merülni a pihenésben. A környék is bővelkedik látnivalókban, érdemes bejárni és friss levegőt szívni, gyönyörködni a természetben.

disznótoros hétvége Sokorópátkán azoknak ajánlott, akik szeretnék újra átélni az egyszer már megtapasztalt disznóvágás élményét vagy még soha nem jártak ilyen eseményen. A nap bővelkedik izgalmakban és finomságokban, hiszen kóstoló, zenés vacsora várja a Sokoró Fogadó vendégeit. A disznótoros hétvége kiemelkedik az átlagos, téli hétvégék sorából.

A disznótoros hétvége 2022-ben is része a sokorópátkai fogadónk program kínálatának. Szeretettel várunk régi és új vendégeket addig, amíg tart a disznóvágás szezonja! A szobafoglalással érdemes sietni, mert elfogyhatnak a szabad helyek. Lépjen velünk kapcsolatba, kollégáink szívesen felvilágosítják a részletekről! A honlapunkon megtalálja a Sokoró Fogadó elérhetőségeit!

Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k (sütik) használatát. További információk