Szállás a hosszú hétvégére? Sokoró Fogadó!

március 15.-i hosszú hétvégemárcius 15.-i hosszú hétvégére szeretne szállást találni egy kis belföldi pihenéshez? Nálunk eltöltheti ezt a pár napot, méghozzá kényelmesen!

A közelgő hosszú hétvégére szállást találni nem lehetetlen, hiszen sokakban még nem is tudatosult, hogy alkalmuk nyílik hamarosan a belföldi pihenésre - nyilván, hiszen három napra külföldre utazni nem érdemes. Ilyen esetekben sokan a különféle wellness szállodákat nézegetik, amelyekben minden földi jó megtalálható, más azonban nem, és programlehetőségek sincsenek. Érdemesebb egy olyan szállást a hosszú hétvégére kiválasztani, amely nem csak a wellness szolgáltatásokat kínálja, de mellette egyéb programokat is, és a környékén kirándulni is lehet.

március 15.-i hosszú hétvége az idén kimondottan hosszú lesz, hiszen az ünnepnap keddre esik, azaz péntek délutáni-esti indulással számolva négy teljes nap áll a belföldi pihenésre áhítozók rendelkezésére. Érdemes is kihasználni, hiszen az idén nem sok ilyen lesz: áprilisban, illetve októberben várható még négynapos hétvége, de a háromnapos hétvégék is csupán két alkalomra korlátozódnak: június elején, illetve karácsonykor lesz lehetőségünk kicsit pihenni anélkül, hogy emiatt szabadságot kellene kivennünk.

A Sokoró Fogadó persze ilyenkor sem pihen, hiszen minden egyes hosszú hétvégén várjuk vendégeinket egy kis belföldi pihenésre! Szobáink tágasak és kényelmesek, szolgáltatásaink között pedig megtalálható a wellness részleg annak minden előnyével, de egy beltéri medencében is megmártózhatnak azok, akik már nagyon hiányolják a nyári csobbanásokat. Fogadónk gyönyörű, természetközeli helyen áll, tehát lehetőség nyílik a hosszú sétákra, a városnézésre, valamint a közeli látványosságok megtekintésére is. Foglaljon szállást a hosszú hétvégére Ön is nálunk!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége a március 15.-i hosszú hétvégével kapcsolatban, illetve, ha szeretné lefoglalni a szállást a hosszú hétvégére, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k (sütik) használatát. További információk