Húsvéti szállás 2022-ben is Sokorópátkán!

Húsvéti szállásHúsvéti szállást szeretne foglalni, és kellemes környezetben, ízletes fogásokkal körülvéve szeretné eltölteni az ünnepet? Várjuk Sokorópátkán!

A húsvét idén április közepére esik, és egy kellemes hosszú hétvégét ígér, amikor érdemes kimozdulni a négy fal közül. Ezt sokan megteszik, ezért érdemes jó előre lefoglalni a húsvéti szállást egy olyan helyen, ahol nem csak kényelem, de érdekes, húsvéti programok és látnivalók is várják a látogatókat. Ha Ön is szeretne kimozdulni, és élményekkel feltöltődni a hosszú hétvége ideje alatt, ajánljuk húsvéti szálláshelyünket 2022-ben is!

húsvéti szállás lefoglalása kifejezetten remek ötlet, különösen nálunk, hiszen rengeteg lehetőséggel várjuk vendégeinket. Wellness részlegünk valódi feltöltődést kínál, ahol a beltéri medence, a szauna és a pezsgőfürdő használata a csomag része, emellett a kicsiknek játszószoba, a nagyoknak pedig beltéren csocsó, pingpongasztal és -ütők, kültéren pedig foci- és kosárlabdapálya, valamint különféle óriás fajátékok segítik a könnyed kikapcsolódást. Az állami engedéllyel rendelkezők számára horgásztavaink is rendelkezésre állnak, húsvét vasárnapján pedig egy zenés mesejátékot is bemutat nálunk a Mesekocsi társulata.

Ám a húsvét nem az igazi az asztalra kerülő finomságok nélkül, ezért természetesen húsvétkor szállásunk 2022-ben is igazi vidéki hangulattal és számtalan ízletes fogással várja vendégeit. A tradicionális húsvéti sonka és főtt tojás most is a menü része, de ezeken túl számos házi és helyi termékekből készített ételkülönlegességgel is meg lehet ismerkedni a svédasztalos reggeliken és vacsorákon. A húsvéti szállás kettő-, háromágyas és családi szobákat jelent, azaz akár családdal, akár barátokkal, akár kettesben is érdemes felkeresni bennünket az idei húsvét alkalmával, április közepén!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége a húsvéti szállással, a programlehetőségekkel és ételeinkkel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k (sütik) használatát. További információk