Akciós szállás belföldön! Utazzon vidékre, pihenjen a fogadónkban!

Akciós szállás belföldönAkciós szállás belföldön a Sokoró Fogadóban! A tavaszköszöntésnek nincs jobb módja annál, mint egy utazást szervezni vidékre!

A Sokorópátkán található szállás idilli környezetben, igényes helyen található, ami éppen ideális egy tavaszi feltöltődéssel egybekötött utazásra. Legyen a vendégünk az akciós szálláson belföldön és próbálja ki, hogy miért annyira jó nálunk kikapcsolódni!

Az akciós belföldi szállás félpanzióval vehető igénybe és számos, vendégbarát szolgáltatással egészül ki. Az akciós szállás belföldön meghatározott időtartamra vonatkozik, egészen áprilistól augusztusig. A családi vakációt, az éves csapatépítést, a soron következő lánybúcsút vagy az esedékes évfordulót is meg tudja szervezni a Sokoró Fogadóba. Minden kényelmet, szórakozást és igényes programot megtalálnak nálunk azok a vendégek, akik jó áron, kellemes környezetben szeretnének feltöltődni tavasszal vagy nyáron.

Sokorópátkán az akciós belföldi szállás területén minden adott egy kellemesen eltöltött hosszú hétvégéhez vagy akár egy hosszabb szabadsághoz is. Használja ki a wellness részleget, amit korlátlanul igénybe tudnak venni a vendégek vagy kiránduljon a környékre, ahol horgásztó is található! Az akciós belföldi szálláson a medence partján elhelyezett napozóteraszon ejtőzhet, ha szép az idő, számos tevékenységgel foglalhatja el magát, versenyezhet egy asztalitenisz bajnokságban a kollégáival vagy a gyerekekkel az óriás fajátékokon múlathatja az időt. Az étteremben bőséges, finom és változatos reggeli, vacsora várja a vendégeket, méghozzá svédasztallal.

A sokorópátkai fogadónkban szívesen látunk minden utazót, kollégákat, családokat és barátokat, pihenni vágyókat. Ha megtetszett Önnek az ajánlatunk, akkor nem érdemes tovább halogatni a foglalást, mert később nem biztos, hogy maradnak szabad helyek arra az időszakra, amit eltervezett! A szállásfoglalást intézze a honlapon, egyszerűen és gyorsan! Az akciós szállásunk belföldön kedvező árakkal várja a vendégeket! A kérdéseivel keressen minket bizalommal telefonon vagy üzenetben!

Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k (sütik) használatát. További információk