Belföldi nyaralás félpanzióval a családnak! Foglaljon nálunk szobát!

Belföldi nyaralás félpanzióvalBelföldi nyaralás félpanzióval az idei szezonban? Hozza el a párját Sokorópátkára és a gyerekeket egy családi nyaralásra vidéken!

A családi nyaralást szervezze vidéki helyszínre, ha azt szeretné, hogy valódi kikapcsolódásban legyen része mindenkinek! A nyüzsgő városban él és szeretne egy kicsit kiszakadni a nagy zajból és tömegből? A belföldi nyaralás félpanzióval Sokorópátkán egy olyan helyszínen zajlik, ahol csak kellemes élményekben van része a vendégeknek. A Sokoró Fogadóban a belföldi nyaralás félpanzióval vehető igénybe, a nyári szezonra szóló csomag feltételei szerint. Ha szeretne egy olyan belföldi nyaralásra félpanzióval befizetni, amit a család minden tagja egyformán kedvel, akkor csak regisztráljon és fizessen be a fogadónk aktuális csomagjára! 

A belföldi családi nyaralás félpanzióval ideális egy kisgyerekes családnak. A Sokoró Fogadóban a félpanzió bőséges, svédasztalos reggelit és vacsorát is jelent. Ez nagy könnyebbség lehet a családos vendégeknek, hiszen nem kell az étkezés megszervezésével foglalkozni sem. A fogadó konyháján készülő ínycsiklandóan finom, válogatott fogások nagyszerű napindításként szolgálnak a programokhoz vagy zárásként azokhoz. A belföldi nyaralás félpanzióval a vendégek itt tartózkodását még élvezetesebbé teszi, hiszen a helyi éttermünk kiváló konyhájának fogásait kóstolhatják minden nap, az itt tartózkodásuk alatt.

Természetesen a konyhán kívül egyéb vonzereje is van a fogadónak és a környékének. Kirándulhat, erdei lovaskocsizhat a család, de a helyi játékok, programok is izgalmas szórakozást tudnak kínálni kicsiknek és nagyoknak is egyaránt.

Ha szeretné az idei nyarat belföldön kihasználni és a családi utazást vidékre megszervezni, a Sokoró Fogadó és Sokorópátka egy csodás lehetőség. Az összes tudnivalót megosztjuk az érdeklődőkkel, ha felkeresik a kollégáinkat a fogadó honlapján szereplő elérhetőségein. Itt a nyár, ne üljön otthon, hanem fogja a családot és csatlakozzanak a vendégeinkhez egy csodás, belföldi nyaralásra félpanzióval!

Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k (sütik) használatát. További információk