Családi nyaralás: töltse az ideit gyerekbarát szálláshelyünkön!

Családbarát szálláshelyCsaládbarát szálláshelyet keres, ahol gyermekeivel és párjával együtt töltheti az idei, nyári szabadságát? Nálunk a legjobb helyen jár!

családi nyaralás minden család számára kiemelt jelentőségű esemény, amelyet mindenki vár már az év elejétől kezdve. Sokan jó előre leszervezik az egészet, mások azonban inkább várnak a megfelelő ajánlatra - mindkét csoportnak igaza van, de persze egyben téved is, ám nem tisztünk helyettük dönteni. Ellenben van egy ajánlatunk, amit nem érdemes kihagyni: gyerekbarát szálláshelyünk várja azokat a családokat, akik szeretnék az idei, családi nyaralásukat festői környezetben, egy kényelmes fogadóban, belföldön tölteni!

Sajnos fontos kiemelnünk, hogy gyerekbarát szállást üzemeltetünk, hiszen nem minden szálláshely ilyen, de szerencsére egyre több. Ennek ellenére azok, akik családi nyaralást terveznek, sokszor ütköznek akadályokba: hol a szálloda épül szórakozóhelyek közelében, azaz nem nevezhető gyerekbarátnak a környezet, hol a szobák kicsik, és nem lehetséges két-három gyermeket is elhelyezni bennük, de a sort még hosszasan folytathatnánk. Nálunk azonban nincs semmilyen akadály, épp ellenkezőleg!

Családbarát szálláshelyünkön mind a szülők, mind a gyermekek megtalálhatják azokat a programokat, amelyek segítségével kikapcsolódhatnak, kipihenhetik a mindennapok fáradalmait, és feltöltődve térhetnek haza a nyaralás végén. A közelben számos kirándulási lehetőség is elérhető, érdemes ezt is kihasználni, de a fogadóban rendelkezésre áll többek között hálós babaágy és etetőszék is, emellett wellness részlegünk területén beltéri medence, szauna és pezsgőfürdő található, továbbá a kicsiknek játszószoba, a felnőtteknek pedig beltéren csocsó, pingpongasztal és -ütők, kültéren pedig foci- és kosárlabdapálya, valamint különféle óriás fajátékok állnak rendelkezésükre. 

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését családbarát szálláshelyünk, a Sokoró Fogadó iránt, tekintse meg csomagajánlatainkat és a galériánkban található fotókat, majd döntsön mellettünk, és töltse nálunk az idei, családi nyaralását! Ha szeretne időpontot és szobát foglalni, illetve, ha kérdése lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!

Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k (sütik) használatát. További információk