Free cookie consent management tool by TermsFeed Update cookies preferences

Családi nyaralás belföldön? Válassza a Sokoró Fogadót!

Családi nyaralásCsaládi nyaralást tervez, és szeretne idén belföldön maradni? Olyan szálláshelyet keres, amely gyerekbarát, és programokkal is várja? Válasszon bennünket!

családi nyaralás belföldön jóval kényelmesebb, mintha külföldre utaznánk; az utóbbi években egyre többen ismerik ezt fel, és választják hazánk azon tájait, ahol még nem jártak. Érdemes is Magyarországot felfedezni, hiszen csodálatos természeti és épített örökségünk van, amit mindenkinek meg kell ismernie, márpedig egy családi nyaraláson a gyermekek is első kézből tapasztalhatják meg, mennyire szép országban is élnek.

családi nyaralást egy olyan szálláshelyen érdemes tölteni, amely nem csak a szülők, de a gyermekek számára is megfelelő. Aludni nyilván mindenhol lehet, ahogy az étkezés is megoldható, és persze várost nézni, illetve kirándulni is lehet bárhol, ám fontos, hogy a szálláshely ne csak ennyit nyújtson. A gyerekek figyelmét folyamatosan le kell kötni játékokkal, szórakozási lehetőségekkel, esetleg sporttal, hogy a szülők is kipihenhessék magukat.

Ha a családi nyaralást belföldön tervezi, válassza Ön is a Sokoró Fogadót! Nálunk a szülők és a gyermekek is találhatnak maguknak a kikapcsolódást és a pihenést elősegítő programokat. A fogadó területén belül rendelkezésre áll wellness részlegünk, ahol beltéri medence, szauna és pezsgőfürdő található, de a gyermekekre is gondoltunk: játszószobával várjuk őket, de csocsó, pingpongasztal és -ütők, foci- és kosárlabdapálya, valamint különféle óriás fajátékok is a szórakoztatásukat szolgálják - és ezektől természetesen a felnőttek sincsenek eltiltva!

A Sokoró Fogadó emellett kényelmes szobákkal, ízletes és változatos ételekkel, nyugalommal és csodálatos tájjal várja azokat, akik az idei szezonban a családi nyaralásukat belföldön szeretnék eltölteni!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, tekintse meg csomagajánlatainkat és a galériánkban található fotókat, majd töltse nálunk családi nyaralását! Ha szeretne időpontot és szobát foglalni, illetve, ha kérdése lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!