Belföldi szállás nyárvégi pihenéshez

belföldi szállásEgy belföldi szállást keres, ahol el tudja búcsúztatni az idei nyarat? Várjuk szeretettel a Sokorói domboknál található Sokoró Fogadóban!

Ismerje meg az aktuális belföldi szállás ajánlatainkat, amik pároknak, baráti társaságoknak, családoknak egyaránt ideálisak lehetnek! A nyaralásra még mindig van lehetősége akkor is, ha nem a fő szezonban szeretne pihenni. Használja ki a nyár utolsó napjait is arra, hogy feltöltődjön és kipihenten nézzen szembe az ősszel!

belföldi szállásunkon egyaránt foglalhatóak két, három ágyas, valamint családi szobák is az érkező vendégek létszámától függően. A fogadónkban a belföldi szálláshoz félpanzió jár, ami azt jelenti, hogy a vendégek reggelit és vacsorát is fogyaszthatnak az éttermünkben. A jó hangulatot érkezéskor üdvözlőitallal alapozzuk meg és sokszínű program lehetőségeket biztosítunk, amiken kicsik és nagyok is jól érezhetik magukat.

belföldi szálláson jól felszerelt, hangulatos wellness részleg várja azokat, akik az testi, lelki harmóniájukat szeretnék támogatni. Szauna, pezsgőfürdő, beltéri medence és napozóterasz is hozzájárul ahhoz, hogy Ön megfeledkezzen arról, milyen egy átlagos hétköznap. A hétköznapok nálunk a pihenésről, kikapcsolódásról, a szórakozásról szólnak. A gyerekekről sem feledkeztünk meg, mert játszószobát is kialakítottunk a belföldi szállásunkon, a Sokoró Fogadóban, ahol a kicsik le tudják kötni a figyelmüket, amíg a felnőttek a wellness részlegen engedik át magukat a feltöltődésnek.

belföldi szállást elhagyva, szabadtéri elfoglaltságokat is találnak a labdajátékok iránt érdeklődők, de horgászásra is van lehetőség a fogadó horgásztaván. Csak Önön múlik, hogyan szeretné eltölteni azt a pár napot, amit a szabadidejére szán a mi belföldi szállásunkon és környékén. A Sokoró Fogadó ideális helyszín ahhoz, hogy a nyárvégi pihenést tartalmasan, boldogan töltse el a hazán egyik gyönyörű vidékén, Sokorópátkán. Ha utazást tervez, várjuk szeretettel! A megadott elérhetőségeinken szívesen eligazítjuk, ha kérdése van a szállásról, illetve a csomagajánlatról.

Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k (sütik) használatát. További információk