Free cookie consent management tool by TermsFeed Update cookies preferences

Csapatépítés Sokorópátkán

csapatépítésA csapatépítést tervezzék meg egy utazással egybekötve! A Sokoró Fogadóban minden elérhető egy ideális programhoz a kollégákkal.

Egy hétvégi, vidéki kiruccanás a kollégákkal ideális program ahhoz, hogy a csapat jobban összekovácsolódjon és a cég működése hatékonyabbá váljon. Milyen érvek szólnak a  vidéki csapatépítés mellett? Választhatná azt is, hogy elmennek együtt egy közeli helyre, finomakat esznek és isznak, majd mindenki hazamegy. Mi mégis a hosszabb lélegzetű, több időt igénylő változatát ajánljuk a csapatépítésnek. A Sokoró Fogadóban szinte mindent készen kapnak a hozzánk érkező vendégek, így nincs más dolguk, mint átélni azt a pár napot és az előttük álló programokra, egymásra koncentrálni.

Az utazás már önmagában egy élmény, van mit várni, van mire készülni, lehetőség van kimozdulni a városból és egy kellemes helyen kiszakadni a munkából. Hiába vannak Önnek a kollégái, mégis jó hangulatban, egymást jobban megismerve és a csapatot erősítve kapcsolódhatnak ki a csapatépítésen. A vidéki helyszín, egy kedves fogadó nem csupán szállás, hanem a csapatépítést aktívan megvalósító programok helye is. A Sokoró Fogadóban változatos programokat tudunk biztosítani a csapatépítőknek, kültéren és beltéren is. A természetközeli programok közé tartozik a lovaglás vagy az íjász csata és a buborékfoci. A közös időtöltést bográcsozással, borkóstolással lehet színesíteni. Ha az idő nem engedi, akkor a fogadó rendezvénytermeinek egyikében is össze lehet gyűlni. Bármelyik évszakban érkezhet hozzánk Ön, és kollégái, felkészülten és érdekes programokkal várjuk.

A sokorópátkai szállásunk évek óta ad otthont a cégek szervezett csapatépítéseihez. Mi is külön csomagajánlatokkal készülünk azoknak a vendégeknek, akik nemcsak pihenni jönnek hozzánk, hanem a cég működését is támogatni szeretnék. Ha szeretne nálunk a kollégákkal eltölteni pár napot csapatépítésen, keressen minket bizalommal és foglaljon hozzánk szállást! A megadott elérhetőségeinken tudunk teljes körű információt nyújtani az érdeklődőknek.