Free cookie consent management tool by TermsFeed Update cookies preferences

Színesítse az őszi élményeit belföldi szállásunkon!

őszi élmények csomagajánlatA sokorói domboknál várja az idei ősz melengető wellness programja, a mi belföldi szállásunkon! A Sokoró Fogadóban kihagyhatatlan belföldi szállásajánlatokból tud válogatni.

A nyárnak ugyan vége, az augusztus magával vitte a rózsaszín naplementéket, a virágillatú éjszakákat és kánikulai délutánokat. De ne bánkódjon, az ősz is tartogat még csillogó élményeket, csupán Önön múlik, hogy útnak indul e és megszerzi e őket. Utazzon vidékre és pihenjen a Sokoró Fogadóban, egy családias belföldi szálláson, az őszi évszakban!

A belföldi szállások között illusztris helyet foglal el a mi panziónk, a Sokoró Fogadó. Ez a pozíció többek között annak is köszönhető, hogy olyan belföldi szállás vagyunk, ami a vendégek kedvében jár. Eltökéltük magunkat arra, hogy a belföldi szállásajánlatok közül kiemelkedünk a saját, élményközpontú csomagajánlatainkkal. Az őszi élmények csomagajánlatunk is bővelkedik programokban. A Sokoró Fogadóban bárki foglalhat belföldi szállást félpanzióval, kettő vagy több ágyas szobában. Októbertől januárig érvényes ez a szezonális ajánlat, amit kifejezetten hétköznapokra ütemeztünk be, de természetesen a hétvégéken is fogadjuk a vendégeket, ha van rá módunk.

A sokorói domboknál az ősz is legalább olyan gazdag élményekben, mint egy nyári vakáció. Mi már csak tudjuk, hiszen úgy állítottuk össze a szabadidős tevékenységek kínálatát, hogy minden vendég, kicsi és nagy, városi és vidéki, párban vagy családdal érkező is megtalálja benne a kedvére valót. Az őszi időjárás szeszélye sem jelent veszélyt, hiszen a fogadó prémium wellness részlege mindig nyitva áll a vendégek előtt. Pezsgőfürdő, medence és szauna működik a területen.

Az ősz a Sokoró Fogadóban nem álmosító, monoton és még csak nem is szomorú évszakot jelent. Mozduljon ki, pezsdítse fel az őszi hétköznapjait egy kiruccanással! A Sokoró Fogadóban élmény a pihenés, ne hagyja ki, utazzon el hozzánk a fő szezont követően is, ősszel és télen is várjuk szeretettel! Az őszi csomagajánlat részleteit a honlapon tettük közzé, ha kérdése lenne, kollégáink várják hívását.