Free cookie consent management tool by TermsFeed Update cookies preferences

Bakonyi szállás félpanzióval is!

belföldi szállás félpanzióvalSzeretne egy wellness hétvégét eltölteni az év végi rohanás előtt? A sokorópátkai Sokoró Fogadó Önt is várja!

A pihenésre majdhogynem kötelező időt szakítani, hiszen könnyedén kimerülhetünk, kiéghetünk, és ez akár komolyabb problémák forrása is lehet. A nyaralás mondhatni szokásos dolog, ám érdemes ősszel, télen és tavasszal is rászánni az időt egy-egy wellness hétvégére, amikor elfelejthetjük a hétköznapok mókuskerekét, a gondokat és a hajtást; ilyenkor csak magunkra koncentrálhatunk, feltöltődhetünk, és újult erővel térhetünk vissza a munka világába.

Bakonyi szállásunk, a Sokoró Fogadó minden évszakban várja a feltöltődni vágyó vendégeket, így Önt is! Wellness részlegünk korlátlanul használható, a medence, a finn szauna, a pezsgőfürdő, illetve a masszázs segítenek megszabadulni a stressztől, ellazítják az izmokat, és persze kellemes időtöltést is garantálnak. Ezek mellett természetesen az ízletes falatokról és a gyermekek szórakozásáról is gondoskodunk, tehát akár családjával, akár párjával, vagy barátaival szeretne egy kellemes wellness hétvégét eltölteni távol a városok zajától, Önnek is érdemes felkeresnie bennünket!

Ha csak pár napra is, de szakadjon ki Ön is a hétköznapok megterhelő világából; töltsön el egy kis időt családias hangulatú, bakonyi szállásunkon! A Sokoró Fogadó Önt és családját is várja egy kellemes hangulatú wellness hétvégére! Belföldi szállásunk félpanzióval is igénybe vehető, azaz reggelit és még egy étkezést is tartalmaznak az árak, amennyiben ezt szeretné, de egyéni elképzeléseit is megvalósítjuk. Siessen, mert decemberre már fogynak a szabad szobáink, és, ha karácsonyi ajándéknak szánna néhány nyugalmas napot, minél előbb érdemes a foglalást megejtenie!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését bakonyi szálláshelyünk, a Sokoró Fogadó iránt, tekintse meg csomagajánlatainkat és a galériánkban található fotókat, majd döntsön mellettünk, és töltsön el nálunk egy wellness hétvégét! Ha szeretne időpontot és szobát foglalni, illetve, ha kérdése lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!