Free cookie consent management tool by TermsFeed Update cookies preferences

Disznótoros hétvége 2023-ban is!

Disznótoros hétvége 2023-ban is!Disznótoros hétvégéink sora folytatódik a következő évben is - várjuk Önt és családját, illetve barátait egy hangulatos hétvégére, Sokorópátkán!

December, karácsony - időszakok, amikor különféle finomságok, családi ebédek és vacsorák váltják egymást; sokan meg is csömörlenek tőlük. Azonban januárra mindez elmúlik, és hamarosan ismét felüti a fejét az érzés: ennénk valami finomat. Szerencsére a Sokoró Fogadóban, Sokorópátkán jövőre is megrendezésre kerülnek a disznótoros hétvégék, méghozzá összesen hat alkalommal, amelyek egyikén Önnek is érdemes részt vennie!

A disznótoros hétvége pénteken kezdődik, és egy üdvözlőitallal indítjuk, amit egy gazdag, svédasztalos vacsora követ, a hétvége fő attrakciója - vagyis a disznótoros hétvége - pedig másnap, kora reggel, nyolc órakor veszi kezdetét, és egész nap tart!

Reggeli és bátorító nélkül azonban nem kezdünk neki, ezért pogácsával és pálinkával várjuk azokat, akik elejétől kezdve szeretnének részt venni a disznóvágáson. 10 órai kezdettel azonban valódi reggeli is várja a késve ébredőket: falusi, svédasztalos finomságokból lakmározhat mindenki, majd egy kis pihenő következik, amit bármivel el lehet tölteni: a wellness részlegben lazítva, vagy épp kirándulva a környéken, ami télen sem veszít a varázsából. Ebédre pecsenyével készülünk, majd hurkát, kolbászt és májast töltünk, és már be is köszönt a vacsoraidő, amikor is bőséges italválasztékkal, káposztával, kolbásszal és sült oldalassal kínáljuk vendégeinket, amit aztán rétessel fojthatnak le.

A disznótoros hétvége 2023-ban, a szabad helyek függvényében foglalható; ne maradjon le Ön sem egy autentikus, vidéki programról, ahol új élményeket szerezhet, és finomságokat kóstolhat! Foglalja le szálláshelyét minél előbb, és kezdje az évet egy izgalmas programmal, velünk, Sokorópátkán!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését disznótoros hétvégéink iránt, és szeretne időpontot foglalni, illetve, ha kérdése lenne szálláshelyünkkel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!