Free cookie consent management tool by TermsFeed Update cookies preferences

Év eleji stresszűzés belföldi utazással vidékre

belföldi utazásSokorópátka a téli pihenés tökéletes helyszíne. A belföldi utazáshoz keresve sem találhatna idillibb helyet, mint a környék egyik gyöngyszemét.

Talán most azt kérdezi magától, hogy mit keresne pont egy olyan helyen, mint amilyen Sokorópátka? Számos hely van az országban, ahová nagyszerű belföldi pihenést lehet tervezni. Divatos és népszerű helyek, ahová egész évben sokan érkeznek. A Sokoró Fogadó báját éppen az adja, hogy nem egy turistaparadicsom. Habár nem egy balatoni riviéra a Sokorói-völgy és a Sokoródi-dombság, mégis gazdag természeti szépségekben. A dombok, erdőségek mellett a szomszédos Pannonhalmi Tájvédelmi Körzet is a táj vonzerejét növeli. Ide utazni egyet jelent a békés nyugalommal és a zavartalan kikapcsolódással. 

 

 

Utazzon, pihenjen, töltődjön fel!

belföldi pihenésNem kedveli a túlárazott, zsúfolt üdülőket? Szívesebben választ inkább olyan települést, ahol még eddig nem járt és ott fedezi fel a környéket? Az utazáshoz azt sem kell megvárnia, hogy beköszöntsön a nyári vakáció ideje, hiszen télen is megannyi program várja. A Sokoró Fogadó különleges téli ajánlattal is készült, amit rögtön év elejétől tudnak igénybe venni az utazók. A belföldi utazás wellness programmal kiegészítve az igazi felüdülés forrása, különösen télen.

A téli kikapcsolódásra Sokorópátkán januártól március végéig várjuk a vendégeket. Szökjön meg pár napra a családdal, a kedvesével vagy a barátokkal és csináljanak a hétköznapokból világraszóló pihenést! A fogadóban családias légkör, barátságos hangulat fogadja a vendégeket. A fogadó nemcsak gyerekbarát, de állatbarát is. Szeretettel fogadjuk a kicsiket, akik számára játékos elfoglaltságról és megfelelő ellátásról is gondoskodunk. Cica, kutyus is elfér a szálláson, méghozzá díjmentesen.

 

 

Vidéki élmények? Az unalomnak nyoma sincs!

belföldi utazás wellnesA kétágyas szobákban ébredve bőséges, házias reggelivel kezdhetik a vendégek a napot.  A fogadó wellness részlegében kedvük szerint szaunázhatnak, fürdőzhetnek a vendégek. A kisebbek számára szabadtéren és beltéren is találhatóak játékok, aktív programok a játszószobától a kültéri fajátékokon át a csocso-ig. Azonban nem érdemes egész nap a fogadóban ücsörögni, mert a környék és sok szépséget, programot tartogat, még a téli hónapokban is. Itt, ha az időjárás is kegyes, gyönyörködhet a hófödte tájban, hiszen itt a hó nem olvad el percek alatt, mint a városban.

Az erdei, havas séták a friss levegőn valódi élményt nyújtanak a városi forgatagból érkező vendégeknek. A környéken számos tanösvény kanyarog, amiken sétálva gyönyörködni lehet a téli erdő csodáiban. Ha éreznek magukban kalandvágyat a kirándulók, a közeli Pannonhalmán felkapaszkodhatnak a sok látogatót vonzó lombkorona sétányra is. Innen lélegzetelállító kilátás nyílik a fák fölött a panorámára.

 

 

Szánjon időt önmagára is!

Nálunk a wellness és a kirándulás jól megfér egymás mellett. Mindkettő csodás hatással van a lélekre, frissíti a testet és megteremti a kibillent harmóniát. Egészségmegőrzésre, stresszűzésre és egy kis jól megérdemelt én-időre is van lehetősége a vendégeinknek. Töltsön nálunk minőségi időt szeretteivel, barátaival, búcsúztassa a szürke telet vidéken! A pihenésre megéri költeni, mert a saját egészségét a lelki jólétét is meg tudja alapozni a kikapcsolódással.

A belföldi utazáshoz foglaljon szállást Sokorópátkán a családias fogadónkba, ahonnan már rengeteg vendég távozott kipihenten, derűsen és elégedetten! A téli fáradtságnak, a szürke napoknak nálunk nyoma sincsen. Frissebben, energikusabban és boldogabban tér haza pár nap sokorópátkai pihenés után, ezt meg tudjuk ígérni.