Free cookie consent management tool by TermsFeed Update cookies preferences

Belföldi utazás vagy külföldi kiruccanás?

belföldi utazás, szállás bakony, akciós szállásA belföldi utazást sokan preferálják a külföldi utakkal szemben. Mi is amellett kardoskodunk, hogy nincs jobb, egy csodás, hazai kiruccanásnál.

Azoknak szeretnénk egy kicsit a hazai utazás felé billenteni a mérleget és segíteni a választásban, akik bizonytalanok abban, miért is érdemes országhatáron belül maradni. Összegyűjtöttünk egy csokorra valót a belföldi utazás mellett szóló érvekről. Nem számít, hogy a húsvéti hosszú hétvégére készül a kedvesével, az éves, nagy családi nyaralást tervezi vagy a tervezett eljegyzéshez szeretne egy romantikus kiruccanást megszervezni, szép hazánkban mindenhez talál gyönyörű helyszíneket.

Maradjon itthon és utazzon!

belföldi utazás, szállás bakony, akciós szállás

  1. Egy belföldi út jóval kevesebb fáradtsággal, szervezéssel és kihívással is jár, mint egy külföldi utazás. Vegyük mindjárt a közlekedési eszközt. Sokan választják az országhatárokon való átkeléshez a repülőgépet. Egy repülőút viszont azzal jár, hogy a járatok menetrendjéhez kell igazodni, ami sokszor nem túl utasbarát. Gyakran már hajnalok hajnalán meg kell érkezni a reptérre vagy csak késő éjszaka lehet landolni a géppel. Ez azzal is jár, hogy a szállás elfoglalása is csak később lehetséges. Így a kifizetett napok lerövidülnek vagy ha hamarabb érkeznek a vendégek, akkor el kell ütni az időt a csomagokkal addig, ameddig szabaddá nem válik a szoba.
  2. A belföldi utazás nem feltétlenül olcsóbb, de kevesebb időbe és energiába kerül elérni a lefoglalt szállást. Ennek köszönhetően az utazó arra koncentrálhat, amiért eredetileg elindult otthonról vagyis magára az élményre, a kikapcsolódásra. 
  3. Belföldön számos akciós szállást tudnak az utazók lefoglalni. Ezekről a kedvezményekről egyszerűbb értesülni, mindenki idegennyelv tudás nélkül tudja elolvasni és kiválasztani azt az ajánlatot, ami a számára a legszimpatikusabb. Emellett igénybe tudják venni a hazai fizetési lehetőségeket, mint amilyen például a Szép Kártya.
  4. A hazai vállalkozásokat, a magyar vállalkozókat is tudja támogatni az utazó, ha a helyi tájak felfedezése mellett dönt. A színvonalas szállások és minőségi szolgáltatások rengeteg, itthoni vállalkozáshoz kapcsolhatóak. A vendégek mindent megkapnak, ami egy pihenésben és feltöltődésben gazdag úthoz csak kell.
  5. Az egzotikus élményekről lemondhatnak az utazók, de cserébe jól ismert hazai ízek, klíma és táj fogadja őket akárhová is mennek. Nincs szükség papírokra, pénzváltásra, védőoltásokra, különleges gyógyszerekre sem. Itt is van felfedezni való, méghozzá temérdek, csak mindig kicsit másik irányba kell indulni.
  6. Egy kisgyerekes vagy babával nyaralni induló számára belföldön egyszerűbb lebonyolítani egy utazást. Több dolgot tudnak elcsomagolni, nem kell a repülés kihívásainak kitenni a csöppségeket. Elegendő bezsúfolódni a családi autóba és nekivágni az országútnak.

A Bakonyban várják a kalandok

belföldi utazás, szállás bakony, akciós szállásA Sokoró Fogadó a Bakony felfedezőinek kínál kellemes és színvonalas bakonyi szállást. A fogadó egész évben hirdet kedvezményeket, illetve vendégbarát ajánlatokat. Minden évszakban érdemes ellátogatni Sokorópátkára, hiszen a vidéki hangulat, a természet közelsége és a fogadó családias jellege is nagy vonzerővel bír a nagyvárosból kiszabadulni vágyók számára.

A vidéki kikapcsolódás Sokorópátkán két éjszakára, a fogadó minden szolgáltatásával, hétköznapokon igénybe vehető április és január között. A Sokoró Fogadó szívesen lát minden utazót, aki vidéki kikapcsolódást, élménydús belföldi utat tervez. Lépjen kapcsolatba velünk, foglaljon szállást és utazzon a Bakony bájos vidékére tavasszal, nyáron vagy éppen ősszel és télen!