Free cookie consent management tool by TermsFeed Update cookies preferences

Egy családbarát szálláson a pihenés kapja a főszerepet

családbarát szállásA családos kikapcsolódásnak alapvető feltétele a családbarát szállás lefoglalása. Pár napos kiruccanáshoz is válasszon családoknak szóló szállást!

Közeleg a hétvége és nincs program?

A családosok jól tudják, hogy gyerekkel egészen más világ tagjaivá váltak. Ebben a világban a pihenőidnek óriási értéke van. Kisgyerekekkel a négy fal között ragadni egy hosszú hétvégén felér egy természeti katasztrófával. Az utazást más szempontok szerint kell megszervezni, mint akkoriban, amikor még csak ketten voltak a szülők. Irány a gyönyörű vidéki táj, ahol mindenki megtalálja a kikapcsolódást és az izgalmas programokat is!

Családi utazásnál kiemelt figyelmet kap a szállás kiválasztása, ahogyan a helyszín és az ott elérhető programok is. A családi utazás előtt alaposan mérlegelni kell, hogy milyen szállást foglalnak, leginkább a családbarát változat lesz a megfelelő. A belföldi utazáshoz számos szálláshely közül választhat a családos utazó. A kínálatból természetesen ki kell szórni azokat, amik kifejezetten gyerektelen utazóknak hirdetik a szobáikat. Az a tény, hogy egy hotel vagy panzió minden vendég előtt nyitva áll, még nem garantálja, hogy családoknak is be fog válni.

Családbarát vagy nem családbarát?

belföldi szállásDönthet úgy, hogy figyelmen kívül hagyja a szállások profilját és ad egy esélyt a nem kifejezetten családok fogadására specializálódott szálláshelyeknek. Miért fogja megbánni ezt a döntését?

  • Családosan utazni, családnak csomagolni, programot szervezni felér egy lehetetlen misszióval. Nem éri meg tetézni még a kihívások sorát a rosszul választott szállással is.
  • Sokkal jobban fogja érezni magát a hazatéréskor, ha nem arra gondol vissza, hogy mennyi időt pazarolt a szálláson a szervezkedésre, az egyeztetésre és arra, hogy elérje, mindenki megkapja, amire szüksége van.
  • Nem kell kényelmetlenül éreznie magát azért, mert gyerekekkel érkezett. Sajnos egyes helyeken nem tolerálják a nyüzsgő, életvidám, kíváncsi gyereksereget.

A családokat tárt karokkal váró szállásokon felkészülnek és berendezkednek a gyerekekkel érkező vendégek fogadására.

  • Biztos lehet benne, hogy van játszó szoba, kültéri játszótér és gyerekprogramok is.
  • A gyerekeknek is készítenek menüt, olyan ételekkel, amiket a kicsik szívesen fogyasztanak. A rántott sajt és a hasábburgonya mindig beválik.
  • A szálláson és annak tágabb környezetében is van lehetőség úszni, játszani, új élményeket kipróbálni, mint a sétalovaglás, kocsikázás. A kicsiknek minden percben elfoglaltságot kell biztosítani, különben elunják magukat és ez könnyen családi katasztrófához vezethet.
  • Nem kell utánfutóval érkezni, nehogy valami fontos holmi otthon maradjon. Az etetőszék, a játékok, a hétköznapi holmi nagy része nyugodtan a helyén maradhat.
  • A személyzet mindig kedves, rugalmasan áll a problémákhoz, nem néz rosszallóan a futkározó kicsikre és a szülőket is segíti, ha szükség van rá.

szép kártya szállásA Sokoró Fogadó a Szép Kártyás szállások sorát gyarapítja, ennek megfelelően a vendégeink nem csak készpénzben, illetve utalással tudnak nálunk fizetni. A tavasz és az érkező jó idő már nagyon hívogat egy kis kirándulásra. A tavaszi hónapok bővelkednek hosszú hétvégékben, így a május első hete is ideális az utazásra. Vigye a családot vidékre, szakadjanak el a nagyvárostól pár napra és kapcsolódjanak ki! A sokorópátkai családias panziónkban gyerekek és szülők is a szép élményekkel lesznek gazdagabbak. A foglalást a belföldi szállásunk honlapján tudja megtenni, az ezzel kapcsolatos kérdéseire pedig az itt található elérhetőségeken válaszol kollégánk.