Free cookie consent management tool by TermsFeed Update cookies preferences

A vidéki pihenés minden előnye várja akciós belföldi szállásunkon

A nyári szabadság eltöltéséhez még mindig elég vonzó egy akciós belföldi szállás? Miért menjünk vidékre, ha szeretnénk kikapcsolódni?

Hív a messzi táj, vagy mégsem?

akciós szállások belföldönA nyaralás mindenkinek mást jelent. Vannak, akik nem vágynak másra, csak arra, hogy ne csináljanak semmit és olyanok is, akik minden percüket valamilyen aktív programnak szeretnék szentelni. Ennek alapján a nyaraláshoz választott helyszínek is legalább olyan sokfélék lehetnek, mint nyári alkonyatkor a naplementék.

Az utazók közül sokan valamilyen vízpartot jelölnek meg kedvenc úti célként, ahol bronzbarnára süttethetik magukat, de mások a hegyvidéket részesítik előnyben és egy hétig le sem veszik a túrabakancsot. A messzi városok felfedezése szintén vonzó program, ahogyan egy kanyargó folyó meghódítása is, csónakban evezve.

A két nagy végletet a vidék és város jelenti, ha nyári tervezgetésekről van szó. Számos utazó nem tudja elképzelni a kikapcsolódást nyüzsgés, kultúrprogramok nélkül, a látnivalók kipipálása nélkül. Ők azok, akiknek egy természetközeli utazás kényelmetlenséggel jár és nem értik, mit lehet kezdeni ennyi sétával és kirándulással.

 

Szobafoglalás Csomagajánlatok

Miért menjen vidékre nyaralni?

akciós szállások belföldönA vidéki helyszíneken is sok pihenni vágyó foglal szállást, mert úgy érzik, hogy ott találják meg a kikapcsolódás tökéletes helyszínét. Egy akciós szállás erre a tervre csak felteszi a koronát. A Sokoró Fogadóban minden nyaraló megtalálhatja a számításait.

  • Vidéken kevesebb emberrel találkozhat, mert a szállások száma is kevesebb. Kisebb a zsibongás, nincs akkora forgalom és sokkal lassabban folyik az élet is.
  • A csend mellett a természet is a feltöltődés forrása. Olyan nyugalom és szépség várja az utazót, amilyet a városban egész évben nem talál meg. Egy reggeli séta a friss levegőn, a madárcsicsergős erdőben pozitívan hat a lélekre, a hangulatra is.
  • Ébredjen úgy, hogy egy tökéletes helyszínen van a relaxáláshoz! Gyalogoljon, ússzon, napozzon, fedezze fel az erdőt, ücsörögjön és ne foglalkozzon azzal, milyen feladatai vannak! Élje meg a jelent egy olyan helyen, amit körbevesz a nyugalom!
  • Elvonulhat, de nem kell elvágnia magát a civilizációtól. Mindent megkap, ami a kényelemhez kell, de a város zavaró világától távol. A látvány magáért beszél, mert az emeletes épületek sűrű erdeje helyett csodás és zöld panoráma veszi körbe a panziót, ami fölé a végtelen kék égbolt borul. Ne felejtse el esténként megszámolni a csillagokat!

akciós szállások belföldönA Sokoró Fogadó egyike azoknak az akciós szállásoknak belföldön, amik a nyári hónapokra is készülnek kedvezményes ajánlatokkal az utazóknak. Látogasson el hozzánk párjával vagy a családjával és érezzék jól magukat egy családias helyen! Az ajánlatunk mindent tartalmaz, ami csak kell egy élményteli, vidéki kikapcsolódáshoz. Nálunk megélheti a nyaralás minden percét olyan tempóban, hogy az teljes legyen és meg tudja tölteni jelentéssel.

Legyen jelen és szánjon minden egyes itt töltött pillanatot arra, hogy befelé figyeljen! A valódi pihenés ott kezdődik, hogy önmagát helyezi az első helyre és elengedi a munkával, kötelességekkel, a hétköznapokkal kapcsolatos problémákat, legalább egy időre. Ehhez a Sokoró Fogadóban minden a vendégek rendelkezésére áll. A családias hangulat mellett gondoskodtunk wellness részlegről is. Medence, napozóterasz, szauna és pezsgőfürdő is segíti a stressz elengedését és a valóban feltöltő kikapcsolódást.

A vidéki nyaraláshoz keresve sem találhatna jobbat a mi panziónknál és Sokorópátka vadregényes tájainál. Szívesen látjuk Önt és családját nyáron és egész évben is!

 

Szobafoglalás Csomagajánlatok