Free cookie consent management tool by TermsFeed Update cookies preferences

Családi nyaralás belföldön, kevesebb kihívással

családi nyaralás 2023 belföldEgy gondosan megtervezett családi nyaralás belföldön, vetekszik a külföldi vakációval. Sokorópátkán csodás vakáció vár minden vendégre.

Az utóbbi időben jelentősen megdrágult az élet, ez vonatkozik szinte mindenre, az élelmiszertől az utazásig. Ebben a helyzetben nem csoda, ha a legtöbben alaposabban elszámolnak a kiadásokkal és úgy döntenek, hogy szorosabbra húzzák a nadrágszíjat. A nyaralás is egyike azoknak a spórolással kapcsolatos döntéseknek, amiket a családi kassza érdekében meg kell hozni. Ez nem jelenti azt, hogy egész nyáron otthon kell ülni, csupán új úti célokat kell kitűzni.

A külföldi, medencés, csillagos hotel, a pálmafás tengerpart helyett irány hazánk izgalmas vidéke! Töltse a vakációt belföldön, talán még Ön is meg fog lepődni, hogy mennyi előnye van annak, ha az útlevelet otthon kell hagyni!

 

 

Szobafoglalás Csomagajánlatok

 A belföldi utazásnak több előnye van, mint azt gondolná

csaladi nyaralas 2023 belfold 2A kisgyermekkel nyaralóknak nem csupán a jelenlegi szállás árakat kell mérlegelni, hanem azt is, hogy az utazás mit jelent a legkisebbekkel. A repülős, több órás utak, az idegen ország komoly kihívást jelent egy iskolásnál kisebb gyerek számára.

A családi utakhoz családbarát szállást keresnek a kisgyerekes vendégek. Mi jellemzi az ilyen szállást? A helyszín nem túl zsúfolt, de mindennel jól felszerelt. Könnyen megközelíthető és számos akciós ajánlattal várja a vendégeket. A szülők szeretnének kicsit felszabadulni az otthoni kötelezettségek alól, ezért a gyerekmenü, a kinti és benti játékok és program lehetőségek óriási segítséget jelentenek ebben a számukra.

A belföldi szállásokon ismerős ízek, szokások és magyar pénznem várja az utazókat. A családi nyaralás Szép Kártyával is finanszírozható, ami óriási könnyebbséget jelent a családi kasszának és lehetőség van egy kicsit kibővíteni a szállások körét is.

A belföldi út tökéletes választás azoknak, akik nem szeretnének kimozdulni a komfortzónájukból és csupa izgalmas újdonsággal megismerkedni, csak egy kis feltöltő pihenésre vágynak. Ez nem elhanyagolható szempont azoknak, akik minden napjukat logisztikával töltik. A szülőknek kevesebb tervezéssel jár e belföldi út, ennek köszönhetően koncentrálhatnak a kikapcsolódásra. 

Gyerekkel is lehet pihentető a kikapcsolódás

csaladi nyaralas 2023 belfold 3Gyerekekkel utazni bizony gyakran macerásabb, mint ketten nekivágni a szabadságnak, de a családi nyaralásnak sem kell nyűgnek lennie. Egy hazai apartmanban könnyebb megtalálni azokat az ételeket, elfoglaltságokat, amiket a kicsik ismernek és szeretnek. A környék biztonságos és ezernyi programot tartogat a felnőttek és a gyerekek számára is.

Ugyan divat lett egészen pici babával is nekivágni a külföldi utazásnak, de a gyerekek nem maradnak le semmiről, ha még várnak vele egy kicsit. A nagyobbaknak sokkal több élményben lesz részük a későbbiekben, amikor már tudják, érzik, felfogják, hol vannak, emlékeznek arra, milyen élmények érték őket és azokat hasznosítani tudják az életükben.

A családdal eltöltött időből és a nyaralás perceiből nem vesz el az utazáshoz való alkalmazkodás. A repülős utak sokszor igencsak korán vagy túl későn indulnak, ami a lefoglalt szálláson tartózkodást is befolyásolja.  Kevesebb a stressz és az időt is jobban ki lehet használni. 

A Sokoró Fogadó minden vendég előtt nyitva áll, aki egy tartalmas, feltöltő és élményekben gazdag vakációt szeretne eltölteni. A családi nyaralás 2023-ban belföldön is lehet emlékezetes, nem kell túl sokat utazni a szép emlékek gyűjtéséhez. A fogadónk honlapján megtalálja az aktuális ajánlatokkal és a szobafoglalással kapcsolatos legfontosabb információkat. A további tájékoztatáshoz lépjen kapcsolatba egyik kollégánkkal a fogadó elérhetőségeinek egyikén!

Szobafoglalás Csomagajánlatok