Free cookie consent management tool by TermsFeed Update cookies preferences

Családi nyaralás kisebb költséggel, nagy élményekkel

Belföldi nyaralás, Családi nyaralásA családi nyaralás idén se maradhat el, hiszen mindenki megérdemli a pihenést, a szórakozást és az új élményeket. Hogyan lehet utazni és spórolni is egyszerre?

A nyári pihenés a gyerekekkel töltött idő egyik kiemelkedő pontja és nem utolsósorban a szülőknek is nagy élmény. Senki nem szeretné, ha egy utazást ki kellene törölni a család éves tervéből, mert egyszerűen nincs rá keret a családi kasszából. Egy kis tervezéssel, tudatos odafigyeléssel és pár trükkel olyan utazással lepheti meg a többieket, amivel még spórolhat is.

Spórolási tippek a családos nyaraláshoz:

  1. Belföldi nyaralás, Családi nyaralásAz egyik első lépés a szállásajánlatok szisztematikus feltérképezése. Olyan helyszínt válasszon, ahol valamilyen kedvezményes csomagajánlattal csábítják a vendégeket. Emellett érdemes már jó előre szobát is foglalni, hiszen az előre tervezőket alacsonyabb árakkal is jutalmazzák a szállások. Legyen résen és ügyeljen a rejtett költségek elkerülésére is: lemondási díj, adók és egyéb díjak, reggeli a szállás árán kívül. Ezeket egyes helyeken külön felszámolják.
  2. A tervszerűség vonatkozik a költésre is, nem árt összeírni, mire kell feltétlenül pénzt áldozni és mi az, ami már nem fér bele a keretbe. Természetesen nem kell spártai nyaralást szervezni, csupán ésszerű határokat húzni a költekezésben. Jó ötlet lehet egy napi költőpénz összeg meghatározása, ami kiterjed minden egyes családtagra. Az ellátással járó szállás akár a nap több étkezését is biztosítja és nem kell vásárolni vagy drága étteremben étkezni.
  3. Az ember hajlamos nyaraláskor meggondolatlanabbul költeni, a mának élni. A strandon egymást érik a lángosok, a polcokról lekerülnek a szuvenírek. Legyen kicsit szigorúbb és mértékletesen költsön az ilyen helyszíneken is. Viszont érdemes kihasználni mindenhol a nagycsaládos kedvezményeket, ha arra lehetőségük van.
  4. A csomagolással is spórolhat, hiszen ha minden megvan, amire szüksége van a családnak, nem kell a helyszínen, nyaralóknak szánt árakon pótolni azt. Pakoljon be mindent, ami kell, de hagyja otthon a felesleges holmit.

Sokorópátka várja a nyári szezonban is!

Belföldi nyaralás, Családi nyaralásSokorópátkán, a fogadónkban főszezonban is megszállhat kedvező árakon az egész család. Egészen június közepétől augusztus végéig várjuk a vendégeket, három, különböző ajánlattal. Három, öt vagy hat éjszakára is megszállhat nálunk, kényelmes, családias szobákban.

A szobákhoz svédasztalos reggeli és vacsora jár, valamint a panzió minden szolgáltatása igénybe vehető. A wellnessben a szülők lazíthatnak, a játszószobában és az udvaron a gyerekek tudnak játszani.

A közeli horgásztavon vagy a panzió napozóteraszán is nagyszerű alkalom kínálkozik a kikapcsolódásra. Akár sétakocsikázás és kirándulás vagy pedig masszázs is szerepelhet a programban, csomagajánlattól függően.  Aktív nyaraláshoz és kellemes ejtőzéshez is ideális helyszín a fogadónk és a település, a  Pannonhalmi Tájvédelmi Körzet szomszédságában.

A nyaralás Magyarországon nem minden helyen valósítható meg ugyanolyan árszínvonalon. Ne ücsörögjön a gyerekekkel a városban, ne költsön a méregdrága Balatonra, helyett inkább utazzon vidékre, például Sokorópátkára! A családi belföldi nyaraláshoz több ajánlatunk is van, egész nyárra szóló csomagajánlatok várják a kicsiket és  a nagyokat. Érezze jól magát nálunk, nyaraljon olyan helyen, ahol mindenki talál neki való programot! Ismerjék meg a vidék kevésbé ismert helyszíneit, kapcsolódjanak ki nálunk!

A honlapunkon számos információ várja az érdeklődőket, ezen kívül az itt közzétett elérhetőségeinken is szívesen nyújtunk további információkat.

Szobafoglalás Csomagajánlatok