Free cookie consent management tool by TermsFeed Update cookies preferences

Őszi üdülés Magyarországon a vidéki táj minden csodájával

Egy jól megtervezett őszi üdülés Magyarországon el tudja feledtetni a nyár elmúlása és az iskolakezdés felett érzett szomorúságot. Keljenek útra a családdal pár napra!

Ősz vidéken? Szerintünk kihagyhatatlan ajánlat

őszi üdülés magyarországonA nagyvároson túli, vidéki táj káprázatos szépséget és számtalan programot rejt akkor is, ha már elvonult a nyári hőség. Az ősznek megvannak a maga előnyei, ha az utazás kerül terítékre. Nem csoda, hogy olyan sokan szeretnek ebben az évszakban kirándulni, útnak indulni, sokkal inkább, mint a nyár folyamán.

Az ősz vitathatatlanul színpompásabb, mint a dúsan zöldellő nyár. A természet másként, de ugyanúgy kivirul ilyenkor, mint a tavaszi bimbórobbanáskor vagy a nyári pompájában. A fák és a bokrok színesedése mellett előbújnak a változatos formájú és színű termések is.

Mondanunk sem kell, hogy ősszel nyoma sincs a kánikulának, ami miatt sokszor az utcára sem lehet kilépni, nemhogy nekivágni egy erdei tanösvények. A hőmérséklet ilyenkor ideális a szabadtéri programokhoz, elég a vékony, réteges öltözködés. A napfényes napokról még nem kell lemondani, az esősebbekre pedig érdemes felkészülni.

Szobafoglalás Csomagajánlatok

Az időjárás nem az egyetlen, ami egy őszre időzített utazás mellett szól. A nagy nyári tumultus ekkorra már lecseng. Az emberek a szabadságuk nagy részét már elhasználták, mindenhol kevesebben vannak. Ez megkönnyíti a programszervezést és a látványosságok befogadását is. 

őszi üdülés magyarországonAz sem mellékes, hogy az árak már a főszezon legmagasabb szállásdíjai alá sorolhatóak, tehát költséghatékonyabb is ilyenkor megszállni valahol. Ha van egy szállás, amit már szeretett volna kipróbálni, tegye próbára a nyári hónapokat követően vagy éppen azt megelőzően és fizessen kevesebbet ugyanazért a szolgáltatásért!

A vidéki őszben sok lehetőség van, különösen jól ki tudja ezeket használni, ha ellátogat Sokorópátkára. Az októberi hosszú hétvégére csomagajánlattal is készültünk pároknak és családoknak egyaránt. A vendégeink svédasztalos lakomát kapnak reggeli és vacsora időben, rendelkezésükre áll számos beltéri és kültéri elfoglaltság a fogadó területén. Wellness a relaxálni vágyóknak, asztalitenisz, játszószoba, horgászat vagy kültéri játékok életkor és érdeklődés szerint. Ez még csupán a fogadónk kínálata, érdemes kicsit eltávolodni és felfedezni a környéket.

Mi van Sokorópátkán és azon kívül?

őszi üdülés magyarországonA falu közelében tájvédelmi körzet található, gazdag állat-és növényvilággal. A szerencsések szarvasokat, vadmacskát gyurgyalagot is megpillanthatnak természetes élőhelyén. A vidék egyik leglátogatottabb és legrégebbi múltra visszatekintő látnivalója a Pannonhalmi Apátság. Az apátságnak csodás arborétuma és gyógynövénykertje van, amit a 19. század óta tartanak fenn és gondoznak. Az ősszel is növényekben gazdag kert egész évben látogatható.

Hasonló élményt kínál a Lombkorona Tanösvény vagy a győrújbaráti Lila-hegyi kilátó. Mindkét helyszín a magasba emeli a látogatót, a barna, narancs, bíbor árnyalatokban játszó lombok fölé.

Egész évben várja az utazókat, pihenni vágyókat a Sokoró Fogadó. A vidéki helyek egyik gyöngyszeme sokorópátkai szállásunk, ami mindig kedveskedik valamilyen kedvezményes ajánlattal a vendégeknek. Amennyiben októberi szállásra van szüksége, tartalmas programokat keres és kiszakadna a városi létből, ajánljuk figyelmébe a Kemencés hétvégénket. A panzióba a honlapon tud helyet foglalni a közelgő, október végi hosszú hétvégére. Munkatársunk örömmel eligazítja, bármilyen kérdés is merül fel Önben. A honlapon megtalálja az elérhetőségeinket, hívjon minket vagy írjon nekünk!

Szobafoglalás Csomagajánlatok