Free cookie consent management tool by TermsFeed Update cookies preferences

Hangulatos környezetben, otthonos októberi szálláson várjuk Önt

Önnek megvan már az októberi szállása? Még nincsen? Ideje gondoskodni arról, hol fog üdülni az októberi hosszú hétvégén!

Ősszel is van program, csak igent kell mondani rá

októberi szállásA nyarat mindenki tűkön ülve várja, hiszen végre lehet önfeledten pihenni, utazni, hódolni megannyi szabadtéri programnak. Ez nem azt jelenti, hogy a nyaralással bezárul az ajtó és tavasz végéig már nem is érdemes kilépni a szabadba. Az őszi utazások egy olyan műfajt képviselnek, aminek egyre többen szívesen hódolnak.

Az őszi évszak talán még több pozitívumot hordoz magában, mint a nyári hónapok. Vegyük sorra, hogy milyen előnyökkel jár egy kirándulást szeptemberre, októberre időzíteni:

  1. A meghosszabbított vagy bepótolt nyaralás ideje ősszel jön el. Azok, akik nemcsak a vakáció ideje alatt utaznak, örömmel indulnak útnak máskor is. Azok, akik valamiért nem jutottak el a strandra nyáron, most bepótolhatják a pihenést.
  2. Az olcsóbb árak ilyenkor meghatározóak, hiszen vége a főszezonnak. A kevesebb turista alacsonyabb díjakat is jelent, ilyenkor lehet kedvezményes szállásokat, pénztárcabarát utakat kifogni az arra vadászóknak.
  3. A kevesebb ember kevesebb sorban állást, nyugodtabb pihenést, élhetőbb utazást jelent. Ezek a tényezők egyre több utazónak fontosak, így vannak, akik kifejezetten kerülik a főszezonban az utazást.
  4. Az alacsonyabb hőmérséklet szintén felértékelődött, mint pozitívum. A forróbbá váló nyarak egyre jobban ellehetetlenítik a biztonságos, élvezhető pihenést, így az őszi szezonban kellemesebb élmény a szabadtéri program.
  5. A vízparti programokon túl is van élet, méghozzá milyen pezsgő! Vétek nem kihasználni a természet, kultúra adta lehetőségeket ilyenkor.
  6. A szállások színvonalában jobban meg lehet bízni, hiszen a panziók, hotelek kevésbé leterheltek, az alkalmazottak is jobban oda tudnak figyelni minden egyes vendégre. Emiatt minden utazó azt érezheti, hogy kitüntetett figyelemben van része.

Ami nyáron a vízpart, az ősszel a wellness

Bakony szállásA nyár elképzelhetetlen vízpart, csobbanás, barnulás nélkül. Hasonló élményt nyújt a zárt wellness részleg is, amilyen például a sokorópátkai szállásunkon is elérhető a vendégek számára. A medence, szauna, pezsgőfürdő egy puha köntös társaságában várja a vendégeket a relaxáláshoz tökéletes környezetben. Ilyenkor még nincs se túl meleg, se túl hideg egy utazáshoz. Pont ideális az időjárás, csak egy kis eső lehet váratlan meglepetés.

Ősszel kezdetét veszi a wellness időszak, ami ideális a passzív és az aktív pihenést kedvelők számára is. A vidéki helyszín szépségeiről nem szabad lemaradni és érdemes beiktatni a feltöltődés mellé kirándulást is. Túra a színesedő erdőben, sétakocsizás a környéken, horgászat a közelben vagy állatles a gyerekekkel. Megannyi program lehetőség, amit a Bakonyban is megtalálnak az utazók.

Közeleg az őszi hosszú hétvége és vele együtt az iskolai őszi szünet kezdete is. Szánjon egy kis időt a családi kirándulásra, utazzanak el belföldön együtt a gyerekekkel néhány napra! Sokorópátkán mindenkinek élményekben gazdag, minőségi pihenésben van része, méghozzá egész évben. Ismerje meg aktuális ajánlatunkat, a Kemencés hétvége programját, legyen a vendégünk a főszezon után is! Ne hagyja az őszt elmúlni belföldi utazás nélkül!

A Bakonyban szállást foglalni ősszel olcsóbb és felejthetetlen utazást jelent. Szavazzon bizalmat a Sokoró Fogadónak és élvezze ki az ősz szépségeit vidéken, egy kellemes panzióban! A nálunk megszálló vendégeknek szívesen nyújtunk felvilágosítást, ha kapcsolatba lépnek velünk az elérhetőségeink egyikén!

 

Szobafoglalás