Free cookie consent management tool by TermsFeed Update cookies preferences

Disznótoros hétvége 2024-ben, a vidék minden ízével

Legyen egy hamisítatlan disznótoros hétvége 2024 egyik fő programja! Az év eleje nem is kaphatna ennél izgalmasabb eseményt!

Kezdje a következő évet utazással!

Disznótoros hétvége 2024Az év végére mindenki elfárad egy kicsit, nem is csoda, hiszen eltelt egy újabb év. 356 nappal a háta mögött, rengeteg munkával, eseménnyel, történéssel a az évben, ki ne lenne elcsigázva, mire beköszönt az újabb év?

Nem csoda, ha sokan elhibázottnak tartják azt a szokást, hogy csak a nyári hónapok alatt lehet vakációra menni. Az időjárás ilyenkor kedvez leginkább a nagy kirándulásoknak, de ki mondta, hogy az év többi részében ne lehetne egy kis időt szentelni a kikapcsolódásnak?

Feltöltő pihenés nélkül nagyon könnyű beleragadni a hétköznapok mókuskerekébe. Egyik nap, hét és hónap követi a másikat, az ember pedig egyre stresszesebb lesz és egyre fáradtabbá válik. Muszáj egy kis kikapcsolódással kilépni a megszokottból és újult erővel visszatérni a munka terepére.

A téli időszakban sokan tűznek ki külföldi úti célt és repülnek el egy távoli, télen is nyárias időjárással hódító országba. Egy trópusi szigetre elutazni csábítóan hangzik, de nem biztos, hogy elbírja ennek a költségét a családi kassza. Emiatt még ne mondjon le a felfrissítő téli élményekről! Válassza a belföldi úti célokat!

Szobafoglalás Csomagajánlatok

Várjuk szeretettel vidéken!

Disznótoros hétvége 2024A téli vidéki helyszíneknél nincs is szebb és feltöltőbb. Képzelje el, hogy a várost maga mögött hagyja és kilép a tágas mezőkre. Csend, vakító fehérség, friss levegő fogadja, házias ízek és kedves vendégszeretet segítenek a feltöltődésben.

A Sokoró Fogadóban, Sokorópátkán a disznóvágás szállással a tél legkedveltebb programja. Várjuk szeretettel azokat, akik ízletes ételekre, autentikus vidéki élményekre és a természet közelségére vágynak. Nálunk mindent egy helyen megtalál a felsoroltak közül.

Miért ne mondjon nemet a disznótoros hétvégére 2024-ben?

Mi szól amellett, hogy elhagyja a kellemesen fűtött szobát és elinduljon a tél közepén egy helyre, amit úgy hívnak, hogy Sokorópátka és ahol talán meg soha nem járt? Egy disznóvágás nem olyasmi, amit minden hétvégén be tud iktatni a programjai közé. Ilyen csak vidéken van és ott is csak a téli időszakban tartanak rendes disznótort.

Disznótoros hétvége 2024Kánikula, medencepart és vitorlázás ugyan nem szerepel a programban, mint egy nyaralásnál, de helyette falusi ízek, szokások és égig érő hangulat szerepel a listán. Március elejéig több hétvégén is tartunk disznóvágást, mindenki részt vehet rajta, aki nem szeretne lemaradni élete első vagy éppen újabb disznótoros hétvégéről.

A fogadó teljes területe a vendégek pihenését és kikapcsolódását szolgálja, egyben pedig az autentikus disznóvágás tökéletes helyszíne is. Az állat feldolgozását, a disznó részeinek ledarálását, feldarabolását, megsütését, megtöltését minden résztvevő végigkísérheti az udvaron.

A téli program alatt biztosan nem fog egyetlen résztvevő sem fagyoskodni, mert zene, melegítő italok, vidám hangulat és szaftos ételek is melegítenek majd. Az ízes házi pálinkából, forró teából, frissen készült toros káposztából vagy töltött házi rétesből sem lesz hiány, ahogyan egyik évben sem.

A fogadónk örömmel látja egész télen a családokat, barátokat, párokat, kollégákat, mindenkit, akit kicsit is érdekel, hogyan készül a kolbász, mi kerül a véres hurkába, hogy ízlik a töpörtyű, milyen nagyra kell nyújtani a rétest vagy mi az a sült máj. Önnek nem maradt más feladata, csak annyi, hogy kiválassza a megfelelő időpontot és foglaljon szállást több főre. Kérdéseivel nyugodtan keressen minket az elérhetőségeinken!

Szobafoglalás Csomagajánlatok