Free cookie consent management tool by TermsFeed Update cookies preferences

Gyerekbarát belföldi szállás márciusra

Otthonos belföldi szállást talál nálunk a márciusi hosszú hétvégére. Töltse a tavasz első, kellemes napjait vidéken, családi körben!

A hideg, téli napoknak lassan vége, ki lehet merészkedni hosszabb időre is a szabadba. A nappalok hosszabbak, a madarak hangosabbak, a napsütés melengetőbb. Mutassa meg a gyerekeknek, hogy mennyire izgalmas egy márciusi hétvége a Bakonyban!

Kiránduljon a legkisebbekkel!

Gyerekbarát belföldi szállásMilyen bakonyi szálláson érezné jól magát az egész család? Kisgyermekkel utazni egy egészen másfajta szempontrendszert jelent, mint felnőtt társaságban. Miért is tagadnánk, sokan nem támogatják a babával, kicsi gyermekkel történő utazást sem.

Mi senkit nem biztatnánk arra, hogy évekig házi fogságra ítélje magát, mert az a család egyetlen tagjának sem szolgálja a javát. A napos, tavaszi hétvégéken éppen ideális egy kis kiruccanást tenni belföldön és megkímélni a nagymamát egy picit a gyerek felvigyázástól.

Mit szólna a Bakonyhoz, ahol nincs zsúfoltság, közlekedési dugó vagy mindennapos zajszennyezés? A közeli parknál vagy erdőnél egy kicsit távolabbi úti célra gondoltunk, mert egy kis tervezéssel és felkészüléssel mindenkinek sikerélményekben lesz része.

Családbarát szállás a Bakonyban

Gyerekbarát belföldi szállásEgy hosszú hétvégére szállást találni nem tartozik a lehetetlen kategóriába. A Sokoró Fogadóban szívesen látunk 12 év alatti gyerekeket is. Nemcsak örömmel fogadjuk a családokat, de a kényelmes elszállásolásukra is felkészültünk.

Alapvető szállás típusnak számít a hotelszoba és az apartman is. A szülők biztosan nem szeretnének a kirándulás ideje alatt is háztartási teendőkkel foglalkozni, így a szoba lefoglalása praktikus ötlet lehet. Mindenképpen olyan szállásra ajánlott fókuszálni, ami kiemelten családbarát és teret biztosít a családi kikapcsolódásnak is.

A családok bőséges svédasztalos reggelit és vacsorát fogyaszthatnak a Sokoró Fogadóban, így a főzés, bevásárlás, gyerek étkeztetés néhány napig nem szerepel a feladatok között. Az otthonosan berendezett, családi szobával is rendelkező fogadóban játékszoba és gyerekprogramok is várnak a legkisebbekre.

Programok kicsiknek és nagyoknak

Gyerekbarát belföldi szállásA gyerekek nemcsak jól érezhetik magukat, de hódolhatnak a felfedezés izgalmának is. Kicsi korban rengeteg az újdonság, a környezetváltozás pedig csak megsokszorozza az érdekes dolgok számát. A fogadónkban is találnak a gyerekek kalandokat. Itt van mindjárt az interaktív lovas foglalkozás, amit három éves kortól ajánlunk. A kisebbek sem maradnak állatok nélkül, mert a helyszínen számos tanyasi állattal lehet megismerkedni.

Hűvösebb, esősebb időben ott a játékokkal telerakott játszószoba, így elég csak a legkedvencebb játékokat elhozni az utazásra. A környéken fel lehet fedezni a természetet, a fogadó kertjét vagy kirándulást tenni a horgásztó körül. A beltéri és a kültéri játékok mellett a szülőket wellness részleg várja, ahol kettesben kapcsolódhatnak ki, ameddig a gyerekek játszanak.

Ne maradjanak otthon, látogassanak el hozzánk, amikor az idő már tavaszi, de még nincs túl meleg és a hidegtől sem kell tartani! A belföldi út ideális azoknak a családoknak is, akik először indulnak el babával, gyerekkel. Készüljön a legfontosabb holmikkal, hogy megteremtse az ismerős környezetet a kicsiknek, a többit bízza ránk!

A márciusi hosszú hétvégén is szívesen látunk minden vendéget a Sokoró Fogadóban, aki vidéki pihenésre vágyik. A helyfoglalást érdemes minél gyorsabban elintézni, nehogy esetleg elfogyjanak a szabad szobák. A részleteket erről a csomagajánlatról megtalálja a honlapunkon. Amennyiben kérdése van, lépjen kapcsolatba nyugodtan a kollégánkkal telefonon vagy pedig üzenetben!