Akciós belföldi nyaralás a Sokoró Fogadóban!

akcios belfoldi nyaralas a sokoro fogadobanEgy akciós belföldi nyaralásban részt venni mindenkinek pihentető kikapcsolódás, főleg, ha azt a kikapcsolódást nyárra időzíti. Egyre több szállás kínál kedvezményes lehetőségeket, köztük a Sokoró Fogadó is, azért, hogy a vendégek kedvében járjanak. Hosszú ideig nélkülöznie kellett a nyaralást és úgy egyáltalán a pihenés céljából szervezett utakat? Itt az alkalom, hogy feltöltődjön belföldön! Látogasson el Sokorópátkára a Sokoró Fogadóba és ne maradjon le az aktuális akciókról! Az újranyitás alkalmából megalkottunk egy olyan csomagot, amivel az eredeti árnál olcsóbban lehet akciós belföldi szállást foglalni.

A Sokoró Fogadóban azok találják meg a számításaikat, akik kedvelik a nyugodt és csendes, vidéki lazítást. A zöld, vidéki környezetben könnyen megfeledkezhet minden, a hétköznapokban a vállát nyomó problémákról és átadhatja magát a sokorópátkai akciós belföldi nyaralásnak. Az akciós belföldi nyaralás két éjszakára szól, magában foglalja a fogadó szolgáltatásait, programjait is.

Ha Sokorópátkára látogat, garantáltan jól fogja érezni magát egy olyan, akciós belföldi nyaraláson, ahol a környezet, a szállás, a programok mind a kedvére valóak. A fogadónk igazi, családias, otthonos, vidéki panzió, ahol tisztaság, kényelem, vendégszeretet, finom ételek, autentikus programok várják a vendégeket. Gyerekekkel, családosan is megtalálják azokat a programokat, amik érdeklik Önöket, de a párok, barátok, kollégák sem fognak unatkozni, ha nálunk töltenek néhány napot. Az akciós belföldi nyaraláson üdvözlő itallal várjuk és gondoskodunk arról, hogy minden pillanatban jól érezze magát, hiszen egy nyaralásnak erről kell szólnia!

Jöjjön, kortyoljon bele az üdvözlő italába, pakoljon le a szobájában és élvezze a pár napnyi nyugalmat vidéken! Az akciós belföldi nyaralásról érdeklődjön a honlapunkon szereplő elérhetőségek egyikén! Kollégáink segítenek a foglalásban, válaszolnak a szállással vagy az akcióval összefüggő kérdéseire is. Töltse nálunk a nyári pihenést és utazzon, szálljon meg belföldön kedvező árakon!

Durch die Nutzung unserer Website stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Erfahren Sie mehr...