Akciós belföldi szállás Pihenjen Sokorópátkán!

Akciós belföldi szállás Pihenjen Sokorópátkán!Akciós belföldi szállást keres egy kis téli wellnesshez? Márciusig várjuk vendégeinket Sokorópátkán, hétköznap vagy akár hétvégén!

Akciós szállásunk novembertől egészen márciusig elérhető olyan wellness csomagban, ami olcsóbb, mint az eredeti ár. Biztosan Ön is vágyik olyan helyre, ahol el tudja felejteni a téli hideget és arra koncentrálhat, ami ilyenkor is nagyon fontos vagyis a pihenésre! Fedezze fel, hogy vidéken milyen wellness programokban lehet részt venni, itt van mindjárt egy, a Sokorópátkán!

A sokorópátkai hotelünkben akciós belföldi szálláson tudja egy kicsit elfelejteni a hideget, a jeges szelet és a szürkeséget, ha szeretné. Nincs is jobb annál, mint ha élvezi a kellemes hőmérsékletű vizet, ellazul a forró gőzben és belemerülhet a kedvenc olvasmányába. Ne hagyja ki a ritka, téli napsütést se és napfürdőzzön egy keveset a hotelünk napozóteraszán!

A sokorópátkai akciós belföldi szállásunk nemcsak nyaraláshoz, hanem teleléshez is kiváló választás. Engedjen a csábításnak és foglalja le tavaszig belföldi akciós szállásunkat néhány napra! A hétköznapok elől megszökni nincs ideálisabb hely, mint egy pár napnyi wellnessre befizetni!

A szállodánk vendégszeretete, kényelme és a wellness szolgáltatásai, a szauna, medence és a pezsgőfürdő mellett a környék is tartogat még nagyon sok programot. Télen szintén lehet élvezni a természet szépségét, ami különlegesebb élmény akkor, ha még havazott is.Az autentikus falusi környezetben szinte kötelező kipróbálni például a  lovaskocsizást a közelben. Legyen a Sokoró Fogadó téli vendége, töltse nálunk a téli szabadságát és garantáljuk, hogy a wellness pihenés kellemes élmény lesz!

Forduljon hozzánk bizalommal, ha van már terve a téli hónapokra és foglaljon belföldi akciós szállást! A wellness csomagról és a belföldi akciós szállás ajánlatról minden fontos tudnivalót megosztunk az érdeklődőkkel. Keresse a kollégáinkat a honlapon szereplő elérhetőségeink egyikén! Töltsön nálunk a hétből pár napot és szökjön meg a városból egy időre kikapcsolódni!

Durch die Nutzung unserer Website stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Erfahren Sie mehr...