Bakonyi szállás, ahol lovastúrán is részt vehet!

Bakonyi szálláshelyBakonyi szálláshelyünk, a Sokoró fogadó azokat is várja, akik aktívan szeretnek pihenni: nálunk akár lovastúrán is részt vehetnek!

A Bakony az ország egyik legszebb tája - bár ezzel valószínűleg sokan vitatkoznának -, de az biztos, hogy nem lehet szó nélkül elmenni a szépsége mellett. A hegyek, az erdők és az épített örökségünk nagy része miatt ezt a tájegységet szinte kötelező felfedeznie mindenkinek, azonban a mérete miatt ezt nem lehet egy nap alatt letudni. Szerencsére bakonyi szállást könnyen lehet találni; a Sokoró Fogadó például közvetlenül a hegység szomszédságában, Győrtől nem messze helyezkedik el, és a legfontosabb bakonyi nevezetességek könnyedén bejárhatóak egy olyan "bázisról", amely nem csak közel esik hozzájuk, de a túrák utáni pihenést is garantálja.

És ha már a túrák kerültek szóba, meg kell említenünk a bakonyi lovastúrákat is, amelyeket fogadónk szervez. Akár kezdő lovasoknak, akár már régóta lovagló vendégeinknek is érdemes csatlakozni a lovastúrák egyikéhez, hiszen festői tájakon lovagolhatnak egy hosszú hétvége, vagy akár csak egy néhány napos pihenés alkalmával is. Kezdőnek számító vendégeinknek elsőként a lovardánkat javasoljuk, ahol képzett oktatóink segítségével elsajátíthatják a lovaglás alapjait, a tapasztalt lovasok esetében azonban nincs akadálya annak, hogy a sokorói dombok lankáin és a Bakony közeli tájain egy hamisítatlanul magyaros lovastúrán vegyenek részt, annak végeztével pedig kipihenhessék magukat bakonyi szálláshelyünk kényelmes szobáiban, és feltöltődhessenek wellness részlegünk szolgáltatásai által.

Érdemes kihasználni a hamarosan beköszöntő tavaszt egy kis pihenésre, és felkeresni bakonyi szálláshelyünket, a Sokoró Fogadót! Tegyen így Ön is, és garantáljuk, hogy a döntését nem fogja megbánni!

Ha felkeltettük az érdeklődését bakonyi szálláshelyünk iránt, és szeretne részt venni lovastúráink egyikén, - de ha csak pihenni szeretne, abban az esetben is - vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, tegye fel kérdéseit, majd adja le foglalását!

Durch die Nutzung unserer Website stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Erfahren Sie mehr...