Halakból, marhahúsból és vadhúsból készült ételek

Rántott harcsafilé & friss kevert saláta citrusos Vinaigrette öntettel és petrezselymes burgonyával  (1,3,4,8)


Egészben sült süllő friss salátával és hasábburgonyával (1,4)


Erdei gombás vadragu burgonyagombóccal (1,3,8)


Vörösboros szarvas pörkölt házi galuskával (1,3)


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ALLERGÉNEK

1. Glutén
2. Rákfélék
3. Tojás
4. Hal
5. Földimogyoró félék
6. Diófélék
7. Szójabab
8. Tej
9. Zeller
10. Mustár
11. Szezámmag
12. Kén-dioxid
13. Puhatestűek
14. Csillagfürt

Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k (sütik) használatát. További információk